Neler Yeni

Yazım Kuralları

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Nocturne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren Kaya

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kurallar açık bir şekilde yazıyor, daha fazla kalp kırmanın alemi yok diye düşünüyorum.

Nocturne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren Kaya

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Kurallar açık bir şekilde yazıyor, daha fazla kalp kırmanın alemi yok diye düşünüyorum.

Biz kalp kırmadık ki. Forum kuralları hakkında bir kaç öneride bulunduk ama arkadaş biraz sinirlendi. ( Biraz değil)

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Beyefendi burada hakaret mi istiyorsun diye saçma saçma tehdit edeceğine hesabını sil forum daha güzel bir yer olsun.
He abim he hadi kendi çöplüğünüzde ağlamaya devam edin başımıza Türkçe öğretmeni kesilmiş herkes bütün cümlelerine nokta koyuyorsun ama boş konuşmaya devam ediyorsun gerçekten hayatta hiçbirşey başaramamış sadece başaran insanların açığını arayan aralarına alınmayan kenarda kalan ezik bir insan olarak hayatını devam ettiriceksin yazık

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
He abim he hadi kendi çöplüğünüzde ağlamaya devam edin başımıza Türkçe öğretmeni kesilmiş herkes bütün cümlelerine nokta koyuyorsun ama boş konuşmaya devam ediyorsun gerçekten hayatta hiçbirşey başaramamış sadece başaran insanların açığını arayan aralarına alınmayan kenarda kalan ezik bir insan olarak hayatını devam ettiriceksin yazık

Gülünçsün.

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam

Nocturne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren Kaya
Gülünçsün.

weiwuer

80+ Bronze
Yazim yanlislari ya da okundugu gibi yazmak sorun degil bana gore. Atiyorum, “okuyacagim” yerine “okuycam” ya da “toplayacagim” yerine “toplicam” olabilir.
bence asil sorun ekleri ayri yazmak. Soru ekleri ayri yazilir. “Bakar misiniz?” Gibi ya da baglaclar, onlari da birlesik yaziyorlar. Once bunlari cozmek lazim. Bakin “onlari da” kisminda -da’yi ayri yazdim. Ama forumda goruyorum ki tum baglaclar soru ekleri vs. birlesik hep.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,190
Üyeler
161,270
Son üye
Ahmetbe2
Top Bottom