Arama sonuçları: *

1. Lergoooon

Konu yükseltme önerisi

O zaman şu pencereden bakalım olaya ; 3 hak dolup raporlandığı zaman yöneticiler spam yapılıp yapılmadığını anlar, ona göre konuyu yükseltirler. Eğer ekstra hak eklenirse konuyu sürekli yükseltme gibi bir durum oluşur. Raporlama çok daha mantıklı.
  2. Lergoooon

Konu yükseltme önerisi

Buna gerek yok. Zaten raporlayıp söylerseniz yükseltiyorlar.
  3. Lergoooon

Konu içerisinde alakasız cevap cezalandırılmalı!

Sorun yok hocam. Tabii ki de öyle. Herkes yanlış içeriği raporlarsa bu tarz olayların yaşanmasını önleyebileceğimizi düşünüyorum.
  4. Lergoooon

Raporlamayı unutmak ne demek anlamadım. Raporlamadan bu tarz konular açarak en büyük hatayı yapıyorsunuz. Raporlarsanız yöneticiler gerekeni yapacak.
  5. Lergoooon

İçerikleri raporladınız mı? Raporladığınız halde ceza almadılar mı?
  6. Lergoooon

Rapor Sisteminin Gereksiz Kullanımı Hakkında!

Doğru şekilde raporlayınca kullanıcı ceza alıyor arkadaşlar. Eğer gerçekten suçluysa, siz de bunu anlaşılır bir dille anlatırsanız yöneticiler mutlaka gerekeni yapıyor.
  7. Lergoooon

Açtığım konuyla kimse ilgilenmiyor

Bilgi sahibi olmadığımız konuya yorum yapmamızı beklemiyorsunuz umarım. Yanlış bilgi vermek yerine bilgi vermemek en doğrusu.
  8. Lergoooon

Moderatorler niye konumu sildiniz prim için acmamiştim

Bilgisayarı bozulan birinin konusunun yerine, "Allah rahatlık versin", "iyi geceler" gibi şeyler mi sabitlensin hocam?
  9. Lergoooon

Herkes iyi geceler diye konu açarsa sizce bu nasıl bir kargaşaya sebep olur? Sorunuz varsa sorun, rehberiniz varsa atın, kurallara aykırı değilse yöneticiler ses çıkarmazlar zaten.
  10. Lergoooon

Forum kurallarına aykırı!
  11. Lergoooon

EPTTAVM DEN ÜRÜN ÖNERMEYİN ALDIRTMAYİN HAYATINIZIN HATASI OLUR

Saçma. Siz sorun yaşadınız diye herkes sorun yaşayacak diye bir şey yok. Sorunu düzgün açıklasaydınız bari.
  12. Lergoooon

Bildirim Sistemi

Bende böyle bir problem yok.
  13. Lergoooon

Mert Kuskapan Kim???

Teknolojiyle alakalı videolar çeken bir Youtuber. Videolarını inceleyebilirsiniz.
  14. Lergoooon

Konu dışı kategorisi neden var?

Oh be hiçbirinde yokum. Ben bir ara Şafak Ercan PP'si yaptım da kurtulmuş sayılır mıyım?
Top Bottom