Sen yazdıktan sonra silinmese o konu sabahleyin başkası günaydınlar diyecek sonra farklı farklı türlerini göreceğiz forumda e öyle olunca da sorusunu soran daha az görmeye yol açıcak. 112 yi gereksiz aramak gibi düşün .Aslında güzel bir şey niye kirlilikten sayiliyor
Herkes iyi geceler diye konu açarsa sizce bu nasıl bir kargaşaya sebep olur? Sorunuz varsa sorun, rehberiniz varsa atın, kurallara aykırı değilse yöneticiler ses çıkarmazlar zaten.Aslında güzel bir şey niye kirlilikten sayiliyor
112 155 gibi yerleri arayıp işiniz çok zor bi iyi geceler diyeyim mutlu olun deseniz ne olur sizce?Hocam adam üzgünse mesela ben kendim olsam mutlu olurum
Yo mesela bir kişi yazsa sabitlense güzel plabilirHerkes iyi geceler diye konu açarsa sizce bu nasıl bir kargaşaya sebep olur? Sorunuz varsa sorun, rehberiniz varsa atın, kurallara aykırı değilse yöneticiler ses çıkarmazlar zaten.
O ayrı bu ayri112 155 gibi yerleri arayıp işiniz çok zor bi iyi geceler diyeyim mutlu olun deseniz ne olur sizce?
Bilgisayarı bozulan birinin konusunun yerine, "Allah rahatlık versin", "iyi geceler" gibi şeyler mi sabitlensin hocam?Yo mesela bir kişi yazsa sabitlense güzel plabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
O ayrı bu ayri
Yo mesela bir kişi yazsa sabitlense güzel plabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
O ayrı bu ayri
Burada da insanlar sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyor ve sen böyle bir konu açınca onların çözüm bulmasını zorlaştırıyorsun.O ayrı bu ayri
Tmm açmamda bende birini mutlu etmek istedim yapmak istediğim yi niyetle yapılmış bir seyBurada da insanlar sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyor ve sen böyle bir konu açınca onların çözüm bulmasını zorlaştırıyorsun.
Bu silinsin zatenbence buda silinmeli