Neler Yeni

Ajazz AJ159 Pro - Hayran kaldım

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
IPS değeri üzerinden bir sensöre daha iyi veya daha kötü diyemezsin. Sensörü direkt olarak deneyimlemen lazım. Zaten PAW3395 piyasadaki en popüler sensör. Esporcuların en çok tercih ettiği sensör de PAW3395. 650 ve 750 IPS arasında HİÇBİR fark olmadığını sektörde az buçuk bilgisi olan herkes bilir. Boş yapma lütfen.
Fark olmadığını bildiğimi söyledim zaten ne anlatıyosun dostum sen. ıps değeri üzerinden de demedim o sensör kötü veya iyi diye. 3950 nin daha güncel ve daha iyi bir sensör olduğunu anlattım. e sporcular tarafından tercih edilmemesinin nedeni de daha çok yeni bir sensör olması.

zont1x

80+
dostum mouselerden anlayan birine benziyorsun 159 pro asus rog gladius 2 wirelessten iyi midir almalı mıyım elimdeki mouseyi satıp alırsam 500tl cebime kalıyor neredeyse sence ne yapmalıyım
Selam, cebine +500 TL kalacağını da düşünürsek gerçekten çok iyi bir satın alım yapmış olursun. Gladius II wireless'in bataryası hayvan gibi olduğu için fare çok ağır. 70-80 gram olsa anlardım da 125 gram oyun için harbiden bayağı yüksek. AJ159 Pro zaten batarya olarak gayet yeterli. Sensör olarak Gladius II PAW3389 kullanıyor. AJ159 Pro yine bu konuda bayağı bir önde. 3389 ve 3395 arasında gerçekten hissedilebilir bir fark var. Ve en önemli farka gelecek olursak, 8k hz gerçekten çok daha akıcı hissettiriyor. Gladius II'de maksimum 1000hz kullanabiliyorsun. Yine AJ159 Pro'nun switchi 2 kat daha fazla tıklama ömrüne sahip ve daha kaliteli. Ve farenin kalbi olan MCU'ya geldik. Gladius II'nin MCU'suna gelirsek, Nuvoton NUC121 kullanıyor. Yine AJ159 bu konuda ezip geçmiş durumda. Yani uzun lafın kısası kesinlikle kaçırma al derim. Kar etmeyi bırak 500 TL zarar etsen bile değer yani öyle bir fark var.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Selam, cebine +500 TL kalacağını da düşünürsek gerçekten çok iyi bir satın alım yapmış olursun. Gladius II wireless'in bataryası hayvan gibi olduğu için fare çok ağır. 70-80 gram olsa anlardım da 125 gram oyun için harbiden bayağı yüksek. AJ159 Pro zaten batarya olarak gayet yeterli. Gladius II PAW3389 kullanıyor. AJ159 Pro yine bu konuda bayağı bir önde. 3389 ve 3395 arasında gerçekten hissedilebilir bir fark var.
Ve en önemli farka gelecek olursak, 8k hz gerçekten çok daha akıcı hissettiriyor. Gladius II'de maksimum 1000hz kullanabiliyorsun. Yine AJ159 Pro'nun switchi 2 kat daha fazla tıklama ömrüne sahip ve daha kaliteli. Ve farenin kalbi olan MCU'ya geldik. Gladius II'nin MCU'suna gelirsek, Nuvoton NUC121 kullanıyor. Yine AJ159 bu konuda ezip geçmiş durumda. Yani uzun lafın kısası kesinlikle kaçırma al derim. Kar etmeyi bırak 500 TL zarar etsen bile değer yani öyle bir fark var.
elime gladiıs 2 tam oluyor dümdüz tutuyorum rahat edermiyim peki hiç hafifte mouse kullanmadım hep 100gr üstü idi csde globeldim bi araklar

zont1x

80+
elime gladiıs 2 tam oluyor dümdüz tutuyorum rahat edermiyim peki hiç hafifte mouse kullanmadım hep 100gr üstü idi csde globeldim bi araklar
AJ159 Pro, Gladius II'ye göre küçük evet ama eline oturup oturmayacağı tutuş şekline ve elinin uzunluğuna bağlı. Elinin uzunluğunu ve tutuşunu söylersen yardımcı olabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fark olmadığını bildiğimi söyledim zaten ne anlatıyosun dostum sen. ıps değeri üzerinden de demedim o sensör kötü veya iyi diye. 3950 nin daha güncel ve daha iyi bir sensör olduğunu anlattım. e sporcular tarafından tercih edilmemesinin nedeni de daha çok yeni bir sensör olması.
Selam, tartışmaya dahil değilim fakat daha güncel olması daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. Evet katılıyorum daha güncel fakat PAW3395 gibi üst düzey bir sensör varken PixArt'ın PAW3950 gibi PAW 3395'in klonu olan bir sensörü piyasaya sürmüş olması tamamen pazarlama politikası. Bu konuda biraz yanılıyorsun bence.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
bende simdi kullaniyorum daha kullanmaya baslayali 1 saat oldu valoranta girdim bir alisamadim ya siz nasil alistiniz hocam
Pro var bende daha açmadım kutuyu, Apex i ama açtım sanki dpi anlık düşüyomuş gibi hareketler sergiliyor arada emin olamadım mousedan bir süre daha kullanacağım

penthaL

80+
@zont1x adlı arkadaş sana gereken cevabı vermiş daha da konuşmaya gerek yok

Nezha

80+
Pro var bende daha açmadım kutuyu, Apex i ama açtım sanki dpi anlık düşüyomuş gibi hareketler sergiliyor arada emin olamadım mousedan bir süre daha kullanacağım
Khz düşür bazı işlemcilere çok yük biniyor 8k kullanırken. İmleç pixel kaçırıyormuş gibi görüntü oluşuyor.

Arkadaşa satmasam kullanmayı çok isterdim müthiş mouse

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Aynen öyle. Ben bu farenin denginin Ninjutso Sora V2, Lamzu Atlantis gibi fareler olduğunu düşünüyorum hatta. Onların da fiyatı zaten 4000 TL'yi geçkin. Hatta Lamzu Atlantis'te 8k hz desteği dahi yok.
Yok güzel farede sora v2 ye ve lamzu atlantise yaklaşamaz arada çok fark var

Amd34

80+ Silver
keşke stok bitmeden alsaydım
Keşke demenin birşeye faydası yok güzel mouse 2.el sarı site’de veya burada satanlar ihtiyacın varsa al geç hocam apex 1700-2k arası pro 1200-1500’e bulursun bana göre de değer fiyatları

yerudaska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
psikopat
Keşke demenin birşeye faydası yok güzel mouse 2.el sarı site’de veya burada satanlar ihtiyacın varsa al geç hocam apex 1700-2k arası pro 1200-1500’e bulursun bana göre de değer fiyatları
1731303247718.png

aula bu adimdan kac gun sonra geldi hocam size

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
murat
Bu mouse ile bu forumdaki bir konu vasıtasıyla tanıştım. Biraz araştırdıktan sonra fiyatı görünce vergilerle 600 TL gibi bir fiyata düşünmeden direkt aldım. Elimde iyi bir mouse vardı fakat gerçekten merak etmiştim. Bir arkadaşıma hediye etmeyi planlıyordum. Mouse geldi, kutu içeriği pek zengin değildi. Olsun dedim, bedavaya aldık sonuçta. İçini açtım, MCU'sunun PAN1080 ve bataryasının gayet iyi olduğunu gördüm. PAN1080'i araştırdım ve özellik olarak ileri düzey bir MCU olduğunu gördüm.

Ama ben yine de çok bir beklentiye girmeden fareyi bilgisayara 2.4ghz ile bağladım. Driverini yükledim, fareyi 8k hz'ye çektim. Mükemmel çalışıyordu. Faceit'te 8 tane maç attım ve size yemin ediyorum sahibi olduğum Logitech GPX Superlight'tan daha iyi çalışıyor. İnanamadım, hala inanamıyorum gerçi. 8K hz'nin bu denli kusursuz çalışacağını hiç beklemiyordum. Piyasa değeri şuan 4200 TL olan GPX'imde 2k hz bile yok. GPX'i satışa koydum, kesinlikle AJ159 Pro'yu kullanacağım. IPS olsun, acceleration olsun, polling rate olsun gerçekten GPX'ten çok daha önde.

Forumda bu farenin konusunu açıp bu fareden haberdar olmamı sağlayan kim varsa Allah razı olsun. Elmas madeni bulmuşsunuz resmen. Sırf size teşekkür etmek için hesap açtım. Farenin özellik olarak hiçbir aşağı kalır yanı yok, hatta artıları var. Keşke 2-3 tane daha alsaydım diyorum. Hepinize hayırlı forumlar diliyorum, emeği geçen kim varsa tekrardan teşekkürler.
ben kendi superlightımı 2.7k fiyattan sattım apex gelecek bugün umarım dediğiniz gibidir yoksa tekrar masrafa gireceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
aula bu adimdan kac gun sonra geldi hocam size
benimki bugün itibariyle 1 haftadır bu ekranda bi türlü ilerlemiyor

Top Bottom