Neler Yeni

Ajazz AJ159 Pro - Hayran kaldım

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Furkan Aydın
Siz de stokta varken almiyosunuz kapaniyo ondan sonra yok efendim niye almadim
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 hafta stok vardi be kardesim alan aldi zaten
Okuduğunu anlamakta sorun mu yaşıyorsun ? Sana yetişemedim falan mı dedim ? Emin olamadım gereksiz geldi bir de ne olacağı belli değildi sonuçta çin ürünü. Ayrıca ürünü ilk alanlardanım daha mcu'su bile belli değildi.

Spectre_zz

80+ Bronze
Okuduğunu anlamakta sorun mu yaşıyorsun ? Sana yetişemedim falan mı dedim ? Emin olamadım gereksiz geldi bir de ne olacağı belli değildi sonuçta çin ürünü. Ayrıca ürünü ilk alanlardanım daha mcu'su bile belli değildi.
bu forumdakiler kendi hatalarina sinirlenince kufur edemedikleribicin neden OkUDuguNu mU anlamIyorsun diye tekrarliyorlar papagan gibi bugun 4. Falan oldu, son pismanlik neye yarar 600 sayfa olunca asagiliyordunuz milleti ne mouse mus isiniz gucunuz yok mu diye simdi hic ah keske alaydim demeyin o yuzden

mountexz

80+
bu forumdakiler kendi hatalarina sinirlenince kufur edemedikleribicin neden OkUDuguNu mU anlamIyorsun diye tekrarliyorlar papagan gibi bugun 4. Falan oldu, son pismanlik neye yarar 600 sayfa olunca asagiliyordunuz milleti ne mouse mus isiniz gucunuz yok mu diye simdi hic ah keske alaydim demeyin o yuzden
Adam zaten almış sadece 1-2 tane daha alsaydım keşke diyor kafan mı iyi?

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
apex daha iyi diyen tayfa vardı ondan apex aldım
Apex zaten daha iyi ama gıcırtı sorunu falan çıktı o yüzden biraz sıkıntı oldu ama 8k da takılmıyor o da.

Copycat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Burak
Alamayan bir ben kaldım heralde şu mouse'u. Tekrar gelir mi ki?

penthaL

80+
Apex zaten daha iyi ama gıcırtı sorunu falan çıktı o yüzden biraz sıkıntı oldu ama 8k da takılmıyor o da.
Pro modelinin kronik sorunları yok ama Apex'in var. Sırf docktaki ekran için daha iyi diyorsunuz ya apexe kopartıyo beni ya. Pro malzeme olarak apexten 10 gömlek daha iyi kardeşim. Geçin şu "apex daha iyi" ayaklarını artık.

Top Bottom