Spectre_zz
80+ Bronze
Gicirdasa nolur gardas tiklamayi dinlemek icin mi aldin kulakligi takacan oyununu oynayacan sanki sesi gelecek depro hafif gicirdiyor (nadiren)
Gicirdasa nolur gardas tiklamayi dinlemek icin mi aldin kulakligi takacan oyununu oynayacan sanki sesi gelecek depro hafif gicirdiyor (nadiren)
Geç haberim oldu ürün bitmiştiNiye almadın ki
niye sinirleniyon soyluyorum sadece iyi misin kanka.Gicirdasa nolur gardas tiklamayi dinlemek icin mi aldin kulakligi takacan oyununu oynayacan sanki sesi gelecek de
Sinirlendigimi kim soyledi kardesim herkes ostrojen bombasi olmus az rahat olun be dostum kimseye bi garezimiz yok herkes dostumuzniye sinirleniyon soyluyorum sadece iyi misin kanka.
Ya rahatsız mısın nesin ikisinide aldım ikisinede sahibim niye birini öviyim sensör olarak da daha iyi apex kronik soruna da rastlamadım ben arkadaşımda rastlamadı sen geç şu “kronik sorunlar” ayaklarını daha fazla sorunu olabilir ama pro da da şikayetler var şans işi yani.Pro modelinin kronik sorunları yok ama Apex'in var. Sırf docktaki ekran için daha iyi diyorsunuz ya apexe kopartıyo beni ya. Pro malzeme olarak apexten 10 gömlek daha iyi kardeşim. Geçin şu "apex daha iyi" ayaklarını artık.
Olabilir şans işi ikiside apex sorunsuz gelirken pro sorunlu gelebilir tam tersi de olabilir bi modeli övmeye gerek yok ikiside beleşti.pro hafif gicirdiyor (nadiren)
Apex daha iyi zaten sensör çok hissedeceğin bir şey değil fakat gif vs koyulan dock olması hoşapex daha iyi diyen tayfa vardı ondan apex aldım
Aha PAW3395 ile PAW3950 arasında bir fark olduğunu zanneden bir cahil daha. İlk olarak çoğu esporcu PAW3395 sensörlü mouse kullanıyor. İkinci olarak PAW3950 ile PAW3395 arasındaki tek fark IPS değerinin biri 650 diğeri 750. Zaten 500 IPS'ten sonrasında farklar hissedilmiyor bile. Hatta bazı esporcular 400 IPS'e sahip olan Logitech G Pro X'i kullanıyor. Anlayacağın apex ile pro arasındaki tek fark docktaki minicik ekran. Hatta Pro'nun malzeme kalitesi çok daha iyi, terleme de yapmıyor.Ya rahatsız mısın nesin ikisinide aldım ikisinede sahibim niye birini öviyim sensör olarak da daha iyi apex kronik soruna da rastlamadım ben arkadaşımda rastlamadı sen geç şu “kronik sorunlar” ayaklarını daha fazla sorunu olabilir ama pro da da şikayetler var şans işi yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olabilir şans işi ikiside apex sorunsuz gelirken pro sorunlu gelebilir tam tersi de olabilir bi modeli övmeye gerek yok ikiside beleşti.
E sporcu değilim ilgilenmiyorum 3950 daha yeni ve iyi bir sensör.ıps farkın hissedilmemesi de doğrudur ama yine daha iyi olduğunu değiştirmiyor. Ayrıca bana pro terletme yapmıyor deme bal gibi yapıyor ikiside eşit oranda terleme yaptı kullandığımda. docktaki ekran da çok umrumda değil açıkcası. ikiside bana tıpatıp aynı mouse gibi geldi donanımsal fark olduğu için apex daha iyi dedim yoksa ikisini birbirinden ayırt edemedim zaten kullanırken performans olarak.Aha PAW3395 ile PAW3950 arasında bir fark olduğunu zanneden bir cahil daha. İlk olarak çoğu esporcu PAW3395 sensörlü mouse kullanıyor. İkinci olarak PAW3950 ile PAW3395 arasındaki tek fark IPS değerinin biri 650 diğeri 750. Zaten 500 IPS'ten sonrasında farklar hissedilmiyor bile. Hatta bazı esporcular 400 IPS'e sahip olan Logitech G Pro X'i kullanıyor. Anlayacağın apex ile pro arasındaki tek fark docktaki minicik ekran. Hatta Pro'nun malzeme kalitesi çok daha iyi, terleme de yapmıyor.
IPS değeri üzerinden bir sensöre daha iyi veya daha kötü diyemezsin. Sensörü direkt olarak deneyimlemen lazım. Zaten PAW3395 piyasadaki en popüler sensör. Esporcuların en çok tercih ettiği sensör de PAW3395. 650 ve 750 IPS arasında HİÇBİR fark olmadığını sektörde az buçuk bilgisi olan herkes bilir. Boş yapma lütfen.E sporcu değilim ilgilenmiyorum 3950 daha yeni ve iyi bir sensör.ıps farkın hissedilmemesi de doğrudur ama yine daha iyi olduğunu değiştirmiyor. Ayrıca bana pro terletme yapmıyor deme bal gibi yapıyor ikiside eşit oranda terleme yaptı kullandığımda. docktaki ekran da çok umrumda değil açıkcası. ikiside bana tıpatıp aynı mouse gibi geldi donanımsal fark olduğu için apex daha iyi dedim yoksa ikisini birbirinden ayırt edemedim zaten kullanırken performans olarak.
dostum mouselerden anlayan birine benziyorsun 159 pro asus rog gladius 2 wirelessten iyi midir almalı mıyım elimdeki mouseyi satıp alırsam 500tl cebime kalıyor neredeyse sence ne yapmalıyımBu mouse ile bu forumdaki bir konu vasıtasıyla tanıştım. Biraz araştırdıktan sonra fiyatı görünce vergilerle 600 TL gibi bir fiyata düşünmeden direkt aldım. Elimde iyi bir mouse vardı fakat gerçekten merak etmiştim. Bir arkadaşıma hediye etmeyi planlıyordum. Mouse geldi, kutu içeriği pek zengin değildi. Olsun dedim, bedavaya aldık sonuçta. İçini açtım, MCU'sunun PAN1080 ve bataryasının gayet iyi olduğunu gördüm. PAN1080'i araştırdım ve özellik olarak ileri düzey bir MCU olduğunu gördüm.
Ama ben yine de çok bir beklentiye girmeden fareyi bilgisayara 2.4ghz ile bağladım. Driverini yükledim, fareyi 8k hz'ye çektim. Mükemmel çalışıyordu. Faceit'te 8 tane maç attım ve size yemin ediyorum sahibi olduğum Logitech GPX Superlight'tan daha iyi çalışıyor. İnanamadım, hala inanamıyorum gerçi. 8K hz'nin bu denli kusursuz çalışacağını hiç beklemiyordum. Piyasa değeri şuan 4200 TL olan GPX'imde 2k hz bile yok. GPX'i satışa koydum, kesinlikle AJ159 Pro'yu kullanacağım. IPS olsun, acceleration olsun, polling rate olsun gerçekten GPX'ten çok daha önde.
Forumda bu farenin konusunu açıp bu fareden haberdar olmamı sağlayan kim varsa Allah razı olsun. Elmas madeni bulmuşsunuz resmen. Sırf size teşekkür etmek için hesap açtım. Farenin özellik olarak hiçbir aşağı kalır yanı yok, hatta artıları var. Keşke 2-3 tane daha alsaydım diyorum. Hepinize hayırlı forumlar diliyorum, emeği geçen kim varsa tekrardan teşekkürler.
apex daha ucuzdu bu sebeple çoğu kişi apex tercih etti(stoğa yetişebilenler)IPS değeri üzerinden bir sensöre daha iyi veya daha kötü diyemezsin. Sensörü direkt olarak deneyimlemen lazım. Zaten PAW3395 piyasadaki en popüler sensör. Esporcuların en çok tercih ettiği sensör de PAW3395. 650 ve 750 IPS arasında HİÇBİR fark olmadığını sektörde az buçuk bilgisi olan herkes bilir. Boş yapma lütfen.