neden ?EPTTAVM DEN ÜRÜN ÖNERMEYİN ALDIRTMAYİN HAYATINIZIN HATASI OLUR.
Dün islemci aldım saticiyla konustum sonra listeleme hatası olmuş simdi iptal edecekler para kim bilir ne zaman gelecek 1 hafta sonrami 2 haftami 1 aydamı belli degil sikayet var dada 1 ay para iadesi bekleyen adamlar gordum saçmalıkNeden ?
O listelemem hatası sitenin suçuSaçma. Siz sorun yaşadınız diye herkes sorun yaşayacak diye bir şey yok. Sorunu düzgün açıklasaydınız bari.
sizin yaşadağınız tek sorun için siteyi kötülemeniz saçmaDün islemci aldım saticiyla konustum sonra listeleme hatası olmuş simdi iptal edecekler para kim bilir ne zaman gelecek 1 hafta sonrami 2 haftami 1 aydamı belli degil sikayet var dada 1 ay para iadesi bekleyen adamlar gordum saçmalık
Mesaj otomatik birleştirildi:
O listelemem hatası sitenin suçu
Bu almamak için bir sebep değil sonuç olarak herkesi memnun edemez şirketler sorun oluşmuş olabilirDün islemci aldım saticiyla konustum sonra listeleme hatası olmuş simdi iptal edecekler para kim bilir ne zaman gelecek 1 hafta sonrami 2 haftami 1 aydamı belli degil sikayet var dada 1 ay para iadesi bekleyen adamlar gordum saçmalık
Mesaj otomatik birleştirildi:
O listelemem hatası sitenin suçu
Neden ?
Kardesim bi sikayet vara girsene bi bi dünya mağdur varbeyler ryzen 5 1600 aldım epttavmden saticiyla konustum sonra listeleme hatasi olmuş dedi bende eptt avm her yerden yazdim skayet var e gmaillerina felan sizce kac gunde gelir bu siteden alipda para iadesini ne kadar surede alan var?
Bundan
Şu internetten alışveriş yapmasını bilmiyorsunuz sonra gelip buradan alışveriş yapmayın diye veryansın ediyorsunuz. Yasal prosedürleri bile bilmiyorsunuz gelip 1 aymı 2 aymı muhabbeti yapıyorsunuz burada !
siz vatanı görmemişşiniz bir bakın kaç puan almışKardesim bi sikayet vara girsene bi bi dünya mağdur var
N11 den en az 30 40 tane alisveris yaomisimdir 1 kere magdür olmadım 1 kere epttavm den siparis edeyim dedim basima gelmeyen kalmadıKardesim bi sikayet vara girsene bi bi dünya mağdur var