Arama sonuçları: *

1. AEGON

diablo 4 alınır mı ?

Ps5 üzerinden aldım 3 saat kadar oynadım daha önce hiç diablo serisi oyun oynamadım şuan için oyunu aşırı beğendim gayet güzel ilerliyor ilerisinde ne olur bilemiyorum.
  2. AEGON

🔥İndirim EA Fc24 Xbox'da 699₺

Normal şartlarda almam dostum fifa 17 den beri her sene fifa oynuyorum fifa 23 e steam üzerinden sahibim ps5 satın aldım ea play sayesinde ordan da oynuyorum fifa 23 ü ama yeni aldığım bir konsol olduğu için ea fc 24 ü o yüzden almak istiyorum yoksa her sene alınacak bir oyun değil.
  3. AEGON

Evet hocam alıcam biraz sonra.
  4. AEGON

Ps store böyle bir indirim bekliyorum bugün başlıcak indirimler inşallah bu fiyatlara iner.
  5. AEGON

Fifa 23 şuan alınır mı?

Evet var ama seneye alıcam yinede her 2 senenin yeniliklerini görmüş olurum fifa 22 de 300 saat gömdüm 600 e kadar yolu var 😂
  6. AEGON

Fifa 23 şuan alınır mı?

Bende kariyer oynuyorum sadece her 2 senede bir alıyorum 18 20 22 şeklinde kariyer oynayan biri için her sene yenilik olmuyor. Oyun muhtemelen ocak gibi daha da fiyatı düşer
  7. AEGON

Fifa 23 şuan alınır mı?

ultime team ile işin yoksa bekle daha da düşer fiyatı
  8. AEGON

🔥İndirim ( Steam ) STAR WARS Jedi: Fallen Order Deluxe Edition 70 TL

Amazon prime ile standart sürümünü bedavaya almıştım bir çok kişide aynı şekilde almıştır almayanlar için güzel indirim
  9. AEGON

🔥İndirim Epic İndirimlerinden bunları aldım.

Cyberpunkı 1 2 ay sonra oyna bence bende steamden aldım bekliyorum büyük bir güncelleme alacakmış sanırım o güncellemeye kadar valhalla, odyssey ve farcry 6 yı bitiricem
  10. AEGON

STEAM İNDİRİMLERİNDE 100 TL BÜTÇE ile OYUN SEPETİ YAPMAMA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Swat oyunları seviyorsan ready or not diye bir oyun çıktı 99 tl tavsiye ederim
  11. AEGON

(ACİL) Assasin's Creed serisinden ne alayım?

indirimler bitince muhtemelen tekrar indirime giricektir
  12. AEGON

277 TL'ye Battlefield 2042 alınır mı?

420 ye alıp iade ettim 1 hafta önce filan bende serisini uzun süredir oynuyorum 1000 saatte yakın sürem vardır ama bu oyun olmamış 277 ye değeceğinide düşünmüyorum açıkcası daha da ucuzlayacatır tutmadı çünkü
  13. AEGON

Red Dead Redemption 2 149,50₺

Kart eklemedim ziraat hesabımdan fastpaye eft ile gönderdim
  14. AEGON

Red Dead Redemption 2 149,50₺

Fastpay sağolsun bende cyberpunk ile fifa 22 yapıştırdım 120 tl daha kaldı epicden rdr2 almıştım daha önce oyun arıyorum kaç gündür 😀
  15. AEGON

🔥İndirim BF 2042 3 Platformda da %30 İndirime Girdi!

Bf serisinde çok uzun saatlerim var aktif olarak hala bf5 oynuyorum bir kaç gün önce alıp 48 dakika sonra iade ettim rezalet durumda bf5 binkat daha iyi 2042 den
Top Bottom