ultime team ile işin yoksa bekle daha da düşer fiyatıFifa 23 steamda 699 dan 420 olmuş şuan alınır mı? yoksa 1 ay daha sabredip kış indiriminde dahada indirime girermi?
fifa 22 si olanlara daha ucuz oluyodu sepete ekledim fiyat aynı 420ultime team ile işin yoksa bekle daha da düşer fiyatı
Bende kariyer oynuyorum sadece her 2 senede bir alıyorum 18 20 22 şeklinde kariyer oynayan biri için her sene yenilik olmuyor. Oyun muhtemelen ocak gibi daha da fiyatı düşergenelde kariyer yapıyorum mod çıktığında fln modla oynamayı seviyorum
Kış indirimlerini beklicem galiba ama 22 ve 23 arasında kariyerde güzel değişiklikler varBende kariyer oynuyorum sadece her 2 senede bir alıyorum 18 20 22 şeklinde kariyer oynayan biri için her sene yenilik olmuyor. Oyun muhtemelen ocak gibi daha da fiyatı düşer
Evet var ama seneye alıcam yinede her 2 senenin yeniliklerini görmüş olurum fifa 22 de 300 saat gömdüm 600 e kadar yolu varKış indirimlerini beklicem galiba ama 22 ve 23 arasında kariyerde güzel değişiklikler var