Arama sonuçları: *

1. A

RDR2 İNDİRİMLİ KAÇ TL DÜŞER

Hikaye için oynuyorsan oyunları hesap kirala. Araba kiralama gibi düşün. 2 oyunda böyle yaptım. Çok memnun kaldım, orijinal olarak oynadım.
  2. A

Age of Empires 25. Yıl Dönümü Koleksiyonu alınır mı?

Çok para değil o zaman, alabilirsin.
  3. A

Age of Empires 25. Yıl Dönümü Koleksiyonu alınır mı?

Her şey zamanında güzel ya aslında. Alsan bile çok oynamazsın diye düşünüyorum. Yani bende öyle oldu en azından. Sen bilirsin.
  4. A

🔥İndirim COD INFINITE WARFARE MICROSOFT STORE 69.30TL!!!

Modern Warfare Remastered olan paket iyiymiş de acaba Remasterd'ı nasıl MW1'in? Oynanır mı ki o?
  5. A

sizce item satış gibi sitelerden oyun alınır mı

Aynı anda oynanmıyor bildiğim kadarıyla.
  6. A

Yok hocam. Zaten oyunu aldıktan sonra steam'i çevrimdışı moda sokuyorsun. Bu şekilde oynuyorsun. Ki zaten arkadaştan hesap aldığını düşün, onun gibi sadece başka birisi, farklı oyun.
  7. A

Oyuna girdikten sonra hesabı çevrimdışı moda alıp denedin mi? Bende Wukong'u bu şekilde almıştım. Bir sorun yoktu da bugün format attım PC'ye. Birazdan arkadaştan hesabı tekrar isteyeceğim. Alınır bu yüzden. Hesap kiralama gibi bir şey aslında sorun olmaz.
  8. A

🔥İndirim THE CREW 2 11 TL EPİC GAMES

Güzel oyun ama alışa geldiğimiz sürüş deneyimi yok. Biraz değişik. Hoşuma giden yapısı ise gerçek Amerika haritası var. Yani bir şehirden şehre giderken 100KM ise gerçekten 100KM gidiyorsunuz. Ben bir ara 300KM seçmiştim, gerçek manada git git bitmiyordu. Gerçeklik yönü güzel bu sebeple bana...
  9. A

İNDİRİM - Call of Duty MW & Cold War 514₺

Şimdi site vermeyim de Torrent'de mevcut. Oradan oynadım ben. Çok uzun zamandır kırılamadığından ve fiyatından dolayı CoD oynayamıyordum ama savaş oyunlarının kralı hala CoD ya. BF falan hikâye. :D
  10. A

İNDİRİM - Call of Duty MW & Cold War 514₺

Ben online sevmiyorum, hikâye oynuyorum. Geçenler de Cold War kırılmış o şekilde oynadım. Eğer hikâye oynayacaksan bence bu fiyata değmez, çok kısa oyun. Online tarafı nasıl bilmiyorum ona yorum yok. Ama hikâye tarafına para verilmez.
  11. A

🔥İndirim Horizon zero dawn complete edition 255 tl

Steam yorumları güzel. 1-2 saattir oynuyorum ama hiç sarmadı beni. Sonradan mi açılıyor bilemedim. Sıkıla sıkıla oynuyorum şu an açılmasını beklemek için. Umarım ileride açılır oyun.
  12. A

🔥İndirim UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection ETail'de 380 TL!

Normal de bitirdiğim oyuna tekrar başlamayı düşünmem bile. Ama bu oyun ayrı bir şeydi. Tekrar başlamak istiyorum Gamepad ile. Grafikleri, hikayesi, dublajı, bulmacaları özellikle manzaraları beni bitiriyordu. İlk fotoğrafta, bölüme geldiğimde detayları incelemekten bir süre oyunu oynayamamıştım. :D
  13. A

🔥İndirim Cyberpunk 2077: Phantom Liberty 400 TL

CD Projekt için zamlı hali bu zaten. 250 TL’ydi 500’e çıkardılar ana oyunu. Bu da çıkış hali 400. Ha dolar artar yine zam gelir Steam kuruna o ayrı.
  14. A

🔥İndirim Cyberpunk 2077: Phantom Liberty 400 TL

Bu indirim değil. Normal fiyatı zaten. Aceleniz yoksa bekleyin. Sağ olsun CD Projekt çok indirime sokuyor oyunlarını. Buna da indirim gelirse 400'den daha aşağı olur.
  15. A

god of war alınır mı?

Alınır indirimlerde. Sarıyor.
  16. A

🔥İndirim MAFIA II DE 29.85TL!

Çok fark var mı orijinal oyun ve DE ile? Neredeyse aynı gibi görüyorum, herkeste bir fark yok diyor.
Top Bottom