ne gibi önlem alınabilir ben 1 tane steam hesabı kullanıyordum o şekildepaylaşımlı hesap satıyolar dikkatli olmazsanız bilgisayarınıza erişebilirler o hesap aracılığıyla kraker şekilde indirmeniz daha iyi olacaktır
korsan indirmekten bahsediyorkraker bir şekılde indirmek nasıl oluyor
item satış gibi sitelerde steam hesabı veriyorlar ama crack de virus bulasabilir ama steamden nasıl bilgisayara bisey oluyorne gibi önlem alınabilir ben 1 tane steam hesabı kullanıyordum o şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:
korsan indirmekten bahsediyor
paylaşımlı hesap satıyolar dikkatli olmazsanız bilgisayarınıza erişebilirler o hesap aracılığıyla kraker şekilde indirmeniz daha iyi olacaktır
Almayın hocam. Geçen gün 2 hesap aldım, birisi RDR2, diğeri minecraft. RDR2'ye giremedim çünkü aynı anda hesabı 30-40 kişi falan kullanıyordu, oyunu indirseniz bile giremiyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steam hesabıyla giriliyor, ne gibi bir virüs bulaşabilir bilgisayara steam hesabından?
bilgisayara zarar verir miOyuna girdikten sonra hesabı çevrimdışı moda alıp denedin mi?
Bende Wukong'u bu şekilde almıştım. Bir sorun yoktu da bugün format attım PC'ye. Birazdan arkadaştan hesabı tekrar isteyeceğim.
Alınır bu yüzden. Hesap kiralama gibi bir şey aslında sorun olmaz.
bilgisayara zarar verir mi
arkadaştan hesap alıp aynı anda oynasak o online oynayabilir miYok hocam. Zaten oyunu aldıktan sonra steam'i çevrimdışı moda sokuyorsun. Bu şekilde oynuyorsun. Ki zaten arkadaştan hesap aldığını düşün, onun gibi sadece başka birisi, farklı oyun.
arkadaştan hesap alıp aynı anda oynasak o online oynayabilir mi
Oyuna girdikten sonra hesabı çevrimdışı moda alıp denedin mi?
Bende Wukong'u bu şekilde almıştım. Bir sorun yoktu da bugün format attım PC'ye. Birazdan arkadaştan hesabı tekrar isteyeceğim.
Alınır bu yüzden. Hesap kiralama gibi bir şey aslında sorun olmaz.