Arama sonuçları: *

1. A

Hangi NFS oyunu alınmalı (İndirimde)

Nfs serisinde unbound, heat oynanabilir değil pek ikisini de oynadım mekanikleri hiç zevk vermiyor. Nfs 2015 en çok övgüyü alan oyun henüz deneyimleyemedim ama ona bir bak derim
  2. A

🔥İndirim Dying Light: Enhanced Edition + Dying Light 2 Stay Human 183,60TL

dying light 2 yok keşke satın alırken diğer oyunun fiyatını düşse ama ikisini bir veriyor sadece
  3. A

Epic Games %33 kuponu kullananadım

benim ödeme gerçekleşmemişti direkt hata verdi o hatalı siparişi iptal ettim anında iptal oldu
  4. A

kupon hesabına tanımlı olması gerek değilse iptal etmen gerek kuponu da
  5. A

maalesef evet
  6. A

indirimsiz fiyattan ödeme yaptıysanız iade edin sonradan tekrar kupon ile alabilirsiniz 1702550981 kupon tek seferlik değil kullanılmış olsa bile yeni kupon tekrardan hesaba tanımlanıyor
  7. A

beyler aynısını ben de yaşadım sorunu çözmek çok basit sepetinize tekrardan gidin ve ödeme sayfasına gelin orda yukarıda uygun kupon kısmı var onun ayrıntılarına girdiğinizde başka siparişle ilişkilendirildiğini göreceksiniz onu iptal etmeniz gerekiyor kupon hesabınıza direkt tekrar geliyor
  8. A

Mortal Kombat X 60TL

siteyi ilk defa duyuyorum güvenilir mi
  9. A

Kalıcı Ücretsiz Ubisoft Connect AC Syndicate Hediye

store kısmı garip bir şekilde bozuk kütüphanenize girip aşağıdan ücretsiz oyunlar bölümünden direkt alabilirsiniz ben o şekilde aldım
  10. A

🔥İndirim Cyberpunk 2077 267₺ !!!!!

bende 200 lira üzeri indirimi yok o nasıl olacak
  11. A

🔥İndirim Ubisoft Store'da AC:Origins,Odyssey,Valhalla Bundle 369 TL🔥

güzel fiyat ama para yok oyuna verecek
  12. A

❌İndirim Bitti! Çabuk bitmeden kapın bedava Suicide Squad

deluxe edition da bedava onu da alın
  13. A

❌İndirim Bitti! Far Cry® 5 Gold Edition + Far Cry®3 60,75 TL🔥[Steam]

konusu açılmıştı bunun. Far cry 5 gold edition alırsan far cry 3 de geliyor
  14. A

🔥İndirim Far Cry 5 ve 3 / 60TL

Bildiğin papara gibi uygulama ama fiziksel kart vermiyor veriyorsa da ben alamadım. Her türlü harcamada belirli bir oranda cashback yapıyor. Her kategoriye özel limitler var. E ticaaret alışverişlerinde 200 tl fatura ödemelerinde 150 tl maksimum cashback vs var. Uygulamayı indir zaten kayıt...
  15. A

aldım beyler hadi hayırlısı umarım oyun güzeldir naysla beraber 48 liraya gelmiş oldu 2 oyun
  16. A

alınır mı bilemedim şahsen daha önce hiç far cry serisi oynamadım hikayesi falan nasıl güzel mi
  17. A

şimdi ben bu far cry 5 gold edition olanı alırsam far cry 3 de mi geliyor kütüphaneme?
Top Bottom