Neler Yeni

Epic Games %33 kuponu kullananadım

AliG24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ayçiçek
Merhaba aynı sorunu yaşadım 9 adet oyun satın aldım toplam 368 ödemem gerekirken 548 çekti kuponu dediğiniz gibi yaptım ancak şimdi bu 9 oyununun hepsini teker teker iade mi etmem gerekiyor
9 oyunun 3 tanesi iade edilemez oyunmuş daha yeni aldım acaba nasıl bir işlem yapmalıyım bilen var mı? edilemez olanlar hariç diğerlerini iade etmeli miyim

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
Merhaba aynı sorunu yaşadım 9 adet oyun satın aldım toplam 368 ödemem gerekirken 548 çekti kuponu dediğiniz gibi yaptım ancak şimdi bu 9 oyununun hepsini teker teker iade mi etmem gerekiyor
maalesef evet

AliG24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ayçiçek
iade işlemini başlattım 3 oyun iade edilemez olduğu için 6 oyunu iade edebildim şimdi tek merakım para ne zamana iade edilir, ayın 10undan önce edilirse tekrar alırken bu kupon olayını nasıl yapıcam bilgin var mı ?

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
iade işlemini başlattım 3 oyun iade edilemez olduğu için 6 oyunu iade edebildim şimdi tek merakım para ne zamana iade edilir, ayın 10undan önce edilirse tekrar alırken bu kupon olayını nasıl yapıcam bilgin var mı ?
kupon hesabına tanımlı olması gerek değilse iptal etmen gerek kuponu da

AliG24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ayçiçek
kupon hesabına tanımlı olması gerek değilse iptal etmen gerek kuponu da
kupon gözüküyor sepete yeni bir şey ekleyince kupon gözüküyor. size aynı sorun olduysa kaç gün içinde iade işlemi gerçekleşti?

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
Arkadaşlar bu sorun Epic Games Launcher'ın afedersiniz dışkıdan yapılması sebebiyle gerçekleşiyor. Ben de yaşayıp zar zor buldum. Almak istediğiniz oyunun ödeme yerine gelin, yukarıda kuponlarım yerindeki üçgen butonuna tıklarsanız indirim kuponunun eski bir satın alımda kullanıldığını göreceksiniz, onu iptal ederseniz kuponu kullanabilirsiniz.

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
kupon gözüküyor sepete yeni bir şey ekleyince kupon gözüküyor. size aynı sorun olduysa kaç gün içinde iade işlemi gerçekleşti?
benim ödeme gerçekleşmemişti direkt hata verdi o hatalı siparişi iptal ettim anında iptal oldu

AliG24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ayçiçek
Anladım, teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için iadeyi bekleyeceğim artık yapacak bir şey yok kötü bir zamanlama oldu yoksa iade ile de ugrasmazdım hiç. 2024 e güzel girdik.

Top Bottom