Voidu ve playstore’da indirimlere yetişemeyen arkadaşlar İndiegala’da AC oyunları ve birçok oyun indirimde inceleyebilirsiniz.
Steam key olarak mı veriyor site ve anında geliyor mu kodVoidu ve playstore’da indirimlere yetişemeyen arkadaşlar İndiegala’da AC oyunları ve birçok oyun indirimde inceleyebilirsiniz.
Bu ikisi de Ubisoft üzerinden hocamSteam key olarak mı veriyor site ve anında geliyor mu kod
ubisofta geliyor oyunSteam key olarak mı veriyor site ve anında geliyor mu kod
BENDEDE BÖYLE OLUYORbende oyun alınmıyor ilerleye basıyorum sonra geri atıyor tekrar robot kontrolünü onaylatıp tekrar ilerle diyom tekrar başa atıyo
bende oyun alınmıyor ilerleye basıyorum sonra geri atıyor tekrar robot kontrolünü onaylatıp tekrar ilerle diyom tekrar başa atıyo
hocam oyunu aldı işlemde onaylandı ama ubisoftda gözükmüyor.Aktive etmek için başka bir şey mi yapmak lazım?Voidu ve playstore’da indirimlere yetişemeyen arkadaşlar İndiegala’da AC oyunları ve birçok oyun indirimde inceleyebilirsiniz.
Mailden reedem your games dediniz mi arkadaşlar?
Bu hatayı veriyor redeem deyinceOyunu aldım fakat ubisoft hesabıma oyun gelmiyor
Sorry, unfortunately something unexpected happened. Please retry later.
If it persists, please contact our support and we will look into it as soon as possible.
Uyarısı veriyor, param çekildi. Nasıl çözebilirim.