J.Sparrow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,475
evet buraya attı baktım hesaba oyun yok ama taklaya geldik galiba asılsız indirim yüzünden.Mailden reedem your games dediniz mi arkadaşlar?
evet buraya attı baktım hesaba oyun yok ama taklaya geldik galiba asılsız indirim yüzünden.Mailden reedem your games dediniz mi arkadaşlar?
Daha önce oyun aldım buradan hocam taklaya geleceğimizi sanmıyorum, müsait olunca mailden desteğe veya direkt discorddan yazacağımevet buraya attı baktım hesaba oyun yok ama taklaya geldik galiba asılsız indirim yüzünden. Alıntıyı görüntüle
evet buraya attı baktım hesaba oyun yok ama taklaya geldik galiba asılsız indirim yüzünden. Alıntıyı görüntüle
oyunu alabildiniz mi şimdi?evet buraya attı baktım hesaba oyun yok ama taklaya geldik galiba asılsız indirim yüzünden. Alıntıyı görüntüle
evet buraya attı baktım hesaba oyun yok ama taklaya geldik galiba asılsız indirim yüzünden. Alıntıyı görüntüle
Ubisoft hesabını bağlıyosun hesabına otomatik ekleniyor.Hiç bu tarz sitelerden oyun almadım bilgilendirecek var mı, gelen keyi nereye giriyoruz ve kaç dakika içinde key geliyo vs gibi
Bilmediğiniz sitelere hesap bağlamayın ayrıca Key olarak vermiyorsa hiçbir siteden oyun almayın.Ubisoft hesabını bağlıyosun hesabına otomatik ekleniyor.
Sadece alındıkları bölgede aktifleştirilir ve aşağıdaki bölgelerde kullanılamaz yazıyor oradaAlıntıyı görüntüle
sorun burada türkiye olmaması mı acaba
İndiegala bilindik bi site hocam güvenebilirsin.Bilmediğiniz sitelere hesap bağlamayın ayrıca Key olarak vermiyorsa hiçbir siteden oyun almayın.