Neler Yeni

❌İndirim Bitti! İndiegala, Valhalla 67 TL, İmmortal Fenyx 40 TL

heraishere

80+ Bronze
kontrol ettin mi uplay üzerinden
Evet oyun hesabıma düşmedi bir başka forumda da aynı sorunu yaşayanlar var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buyur hocam ekran görüntüsü hesabın buda. Baya sorun yarattı eğer sorun çıkmaz diyorsanız indiegadan alacağım.

Ve birde indiega üzerinde Assasin's Creed Valhalla'da böyle bir ibare mevcut Türkiye'de aktif edemem mi?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-11-23 213915.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-23 213915.png
    646.2 KB · Hit: 55
  • Ekran görüntüsü 2023-11-23 214156.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-23 214156.png
    29.4 KB · Hit: 49

idorojen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Atakan Rodi
Hocam voidudan aldım gelmedi oyun destek attım maille. Buradan alsam hesabıma eklenir mi tekrar kazık yemek istemiyorum.
Hocam Ubisoft connect yükleyip oradan baktınız mı? Direkt Ubisofta girince görünmüyor çünkü bende de ama Ubisoft Connect’te görünüyor. Bir de bence voidu’dan aldıysanız bekleyin destek söyler zaten stok olduğunda gönderebiliriz diye

Evet oyun hesabıma düşmedi bir başka forumda da aynı sorunu yaşayanlar var.

Buyur hocam ekran görüntüsü hesabın buda. Baya sorun yarattı eğer sorun çıkmaz diyorsanız indiegadan alacağım.

Ve birde indiega üzerinde Assasin's Creed Valhalla'da böyle bir ibare mevcut Türkiye'de aktif edemem mi?
Tr’de aktif edebilirsiniz hocam, alttakiler aktif edilemeyecek ülkeler

heraishere

80+ Bronze
Hocam Ubisoft connect yükleyip oradan baktınız mı? Direkt Ubisofta girince görünmüyor çünkü bende de ama Ubisoft Connect’te görünüyor. Bir de bence voidu’dan aldıysanız bekleyin destek söyler zaten stok olduğunda gönderebiliriz diye

Tr’de aktif edebilirsiniz hocam, alttakiler aktif edilemeyecek ülkeler
Hocam ubisoft connect yükledim öyle baktım. Gözükmüyor. çok saçma yani neden böyle bir durum yaşadım anlamıyorum. Fatura bile kesilmemiş attıkları faturada sipariş numarası hariç hiçbir şey belirtilmiyor.

idorojen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Atakan Rodi
İndiegalada dün aldım bana hemen geldi, alan başka arkadaşlar da vardı. Başta Ubisoft Connect’ten bakmadığımız için gelmedi sanmıştık

heraishere

80+ Bronze
İndiegalada dün aldım bana hemen geldi, alan başka arkadaşlar da vardı. Başta Ubisoft Connect’ten bakmadığımız için gelmedi sanmıştık
Hocam nasıl alcam beceremedim ya. :D

Ubisoft hesabımı bağlamaya çalışıyorum sayfayı yeniliyor bidaha başa sarıyor.

idorojen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Atakan Rodi
Hocam ubisoft connect yükledim öyle baktım. Gözükmüyor. çok saçma yani neden böyle bir durum yaşadım anlamıyorum. Fatura bile kesilmemiş attıkları faturada sipariş numarası hariç hiçbir şey belirtilmiyor.
Ben de anlamadım hocam ama voidu en kötü paranızı iade eder merak etmeyin

Hocam nasıl alcam beceremedim ya. :D

Ubisoft hesabımı bağlamaya çalışıyorum sayfayı yeniliyor bidaha başa sarıyor.
Mobilden deneyin hocam 3-4 kere😂, veya pcde operadan falan. Ben de pcde yapamamıştım chromedan

heraishere

80+ Bronze
Ben de anlamadım hocam ama voidu en kötü paranızı iade eder merak etmeyin
Hocam voidudan iade gelince de far cry alırım artık. Şu anda indiegadan almaya çalışıyorum connect ubisoft diyorum sonra sayfa yenileniyor kart girme etabına gelemiyorum.

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Kağan UĞURLU
Hocam voidudan iade gelince de far cry alırım artık. Şu anda indiegadan almaya çalışıyorum connect ubisoft diyorum sonra sayfa yenileniyor kart girme etabına gelemiyorum.
Bende de aynısı oldu, hesaba site üzerinden giriş yapmış şekilde satın alman gerek dostum. Bir de Valhala için tam sürüm almadım pişman eder mi? Ne diyorsunuz?

heraishere

80+ Bronze
Bende de aynısı oldu, hesaba site üzerinden giriş yapmış şekilde satın alman gerek dostum. Bir de Valhala için tam sürüm almadım pişman eder mi? Ne diyorsunuz?
Nasıl yani?

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Kağan UĞURLU

heraishere

80+ Bronze

PunkiesT

80+ Bronze