Light
80+ Bronze
kontrol ettin mi uplay üzerindenHocam voidudan aldım gelmedi oyun destek attım maille. Buradan alsam hesabıma eklenir mi tekrar kazık yemek istemiyorum.
kontrol ettin mi uplay üzerindenHocam voidudan aldım gelmedi oyun destek attım maille. Buradan alsam hesabıma eklenir mi tekrar kazık yemek istemiyorum.
Evet oyun hesabıma düşmedi bir başka forumda da aynı sorunu yaşayanlar var.kontrol ettin mi uplay üzerinden
Hocam Ubisoft connect yükleyip oradan baktınız mı? Direkt Ubisofta girince görünmüyor çünkü bende de ama Ubisoft Connect’te görünüyor. Bir de bence voidu’dan aldıysanız bekleyin destek söyler zaten stok olduğunda gönderebiliriz diyeHocam voidudan aldım gelmedi oyun destek attım maille. Buradan alsam hesabıma eklenir mi tekrar kazık yemek istemiyorum.
Tr’de aktif edebilirsiniz hocam, alttakiler aktif edilemeyecek ülkelerEvet oyun hesabıma düşmedi bir başka forumda da aynı sorunu yaşayanlar var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buyur hocam ekran görüntüsü hesabın buda. Baya sorun yarattı eğer sorun çıkmaz diyorsanız indiegadan alacağım.
Ve birde indiega üzerinde Assasin's Creed Valhalla'da böyle bir ibare mevcut Türkiye'de aktif edemem mi?
Hocam ubisoft connect yükledim öyle baktım. Gözükmüyor. çok saçma yani neden böyle bir durum yaşadım anlamıyorum. Fatura bile kesilmemiş attıkları faturada sipariş numarası hariç hiçbir şey belirtilmiyor.Hocam Ubisoft connect yükleyip oradan baktınız mı? Direkt Ubisofta girince görünmüyor çünkü bende de ama Ubisoft Connect’te görünüyor. Bir de bence voidu’dan aldıysanız bekleyin destek söyler zaten stok olduğunda gönderebiliriz diye
Tr’de aktif edebilirsiniz hocam, alttakiler aktif edilemeyecek ülkeler
Hocam nasıl alcam beceremedim ya.İndiegalada dün aldım bana hemen geldi, alan başka arkadaşlar da vardı. Başta Ubisoft Connect’ten bakmadığımız için gelmedi sanmıştık
Ben de anlamadım hocam ama voidu en kötü paranızı iade eder merak etmeyinHocam ubisoft connect yükledim öyle baktım. Gözükmüyor. çok saçma yani neden böyle bir durum yaşadım anlamıyorum. Fatura bile kesilmemiş attıkları faturada sipariş numarası hariç hiçbir şey belirtilmiyor.
Mobilden deneyin hocam 3-4 kereHocam nasıl alcam beceremedim ya.
Ubisoft hesabımı bağlamaya çalışıyorum sayfayı yeniliyor bidaha başa sarıyor.
Hocam voidudan iade gelince de far cry alırım artık. Şu anda indiegadan almaya çalışıyorum connect ubisoft diyorum sonra sayfa yenileniyor kart girme etabına gelemiyorum.Ben de anlamadım hocam ama voidu en kötü paranızı iade eder merak etmeyin
Bende de aynısı oldu, hesaba site üzerinden giriş yapmış şekilde satın alman gerek dostum. Bir de Valhala için tam sürüm almadım pişman eder mi? Ne diyorsunuz?Hocam voidudan iade gelince de far cry alırım artık. Şu anda indiegadan almaya çalışıyorum connect ubisoft diyorum sonra sayfa yenileniyor kart girme etabına gelemiyorum.
Nasıl yani?Bende de aynısı oldu, hesaba site üzerinden giriş yapmış şekilde satın alman gerek dostum. Bir de Valhala için tam sürüm almadım pişman eder mi? Ne diyorsunuz?
Aktif etmden önce oyunu Ubisoft hesabına site üzerinden giriş yapmış olman gerek diyorum.Nasıl yani?
Hocam hangisinden bahsediyorsunuz voidu mu indiege mi?Aktif etmden önce oyunu Ubisoft hesabına site üzerinden giriş yapmış olman gerek diyorum.