bende aynı şekil düşünüyorum güvenemedim o yüzden, ubisoft connectte 174 TL'ye düşmüş zaten 100 tl için riske değmezBilmediğiniz sitelere hesap bağlamayın ayrıca Key olarak vermiyorsa hiçbir siteden oyun almayın.
bende aynı şekil düşünüyorum güvenemedim o yüzden, ubisoft connectte 174 TL'ye düşmüş zaten 100 tl için riske değmezBilmediğiniz sitelere hesap bağlamayın ayrıca Key olarak vermiyorsa hiçbir siteden oyun almayın.
hayıroyunu alabildiniz mi şimdi?
hesabına geldi mi hocam direkt?Vallhala'yı çektim teşekkürler.
evethayır
Mesaj otomatik birleştirildi:
hesabına geldi mi hocam direkt?
eyvallah şimdi indirip baktım gelmişArkadaşlar güncelleme: Bu Ubisoft olan oyunlar Ubisoft Connect uygulamasından girince gözüküyor kütüphanemde, Ubisoftun sitesine direkt girersem gözükmüyor ancak nedenini bilmiyorum. Ubisoft Connect'ten indirebiliyorum kütüphanede de görünüyor.
@J.Sparrow
@mantania
@Light
Aynen hocam şimdi kontrol ettim valhalla bitmiş sanırım ama başka indirimler var halaKaldırmışlar oyunu link oyuna gitmiyor.
Aynen hocam şimdi kontrol ettim valhalla bitmiş sanırım ama başka indirimler var hala
Mesaj otomatik birleştirildi:
VALHALLA isteyenler varsa Voidu tekrar stok koymuş.
Assassin's Creed Valhalla | PC - Uplay Oyun Kodu
Assassin's Creed Valhalla ile Erken Orta Çağ İngiltere'sinde Viking akıncısı Eivor olarak aksiyon dolu bir maceraya çık. PC kodunuzu düşük fiyatlarla ...www.voidu.com
ben işkillenip voidu sitesinden aldımArkadaşlar güncelleme: Bu Ubisoft olan oyunlar Ubisoft Connect uygulamasından girince gözüküyor kütüphanemde, Ubisoftun sitesine direkt girersem gözükmüyor ancak nedenini bilmiyorum. Ubisoft Connect'ten indirebiliyorum kütüphanede de görünüyor.
@J.Sparrow
@mantania
@Light
İki siteden de aldım daha önce hocam. Güvenilirbu site güvenilir mi daha önce oyun aldınız mı?
teşekkürler aldım şimdi sorunsuzİki siteden de aldım daha önce hocam. Güvenilir