❌İndirim Bitti! İndiegala, Valhalla 67 TL, İmmortal Fenyx 40 TL

discord sunucularından durumu müşteri hizmetlerine yazmam sonrasında siparişimi iptal edip paramı iade ettiler.

Arkadaşlar güncelleme: Bu Ubisoft olan oyunlar Ubisoft Connect uygulamasından girince gözüküyor kütüphanemde, Ubisoftun sitesine direkt girersem gözükmüyor ancak nedenini bilmiyorum. Ubisoft Connect'ten indirebiliyorum kütüphanede de görünüyor.

@J.Sparrow

@mantania
@Light

Ekler

• uconnect kütüphane.jpg
    uconnect kütüphane.jpg
    76.5 KB · Hit: 75
Son düzenleme:
Arkadaşlar güncelleme: Bu Ubisoft olan oyunlar Ubisoft Connect uygulamasından girince gözüküyor kütüphanemde, Ubisoftun sitesine direkt girersem gözükmüyor ancak nedenini bilmiyorum. Ubisoft Connect'ten indirebiliyorum kütüphanede de görünüyor.

@J.Sparrow

@mantania
@Light
eyvallah şimdi indirip baktım gelmiş

Kaldırmışlar oyunu link oyuna gitmiyor.

Kaldırmışlar oyunu link oyuna gitmiyor.
Aynen hocam şimdi kontrol ettim valhalla bitmiş sanırım ama başka indirimler var hala
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VALHALLA isteyenler varsa Voidu tekrar stok koymuş.

Aynen hocam şimdi kontrol ettim valhalla bitmiş sanırım ama başka indirimler var hala
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VALHALLA isteyenler varsa Voidu tekrar stok koymuş.

bu site güvenilir mi daha önce oyun aldınız mı?

@J.Sparrow

@mantania
@Light
ben işkillenip voidu sitesinden aldım

Hocam voidudan aldım gelmedi oyun destek attım maille. Buradan alsam hesabıma eklenir mi tekrar kazık yemek istemiyorum.

Geri