Zeclas.
80+ Bronze
nasil ya gamepass edin'e tikladigim zaman konsol icin gamepasse atiyorYok ya PC'de. Xbox'ta var mı bilmiyorum. PC'den oynuyorum ben.
nasil ya gamepass edin'e tikladigim zaman konsol icin gamepasse atiyorYok ya PC'de. Xbox'ta var mı bilmiyorum. PC'den oynuyorum ben.
Xbox uygulaması içinden Immortals kelimesini arattığımda sadece bu oyun çıkıyor.nasil ya gamepass edin'e tikladigim zaman konsol icin gamepasse atiyor
Adam oyuna beğendim dedi.Enis Kirazoğlu incelemesini yapmıştı sanırım bu oyunun ama hoşuma gitmemişti.Eğer yanlış hatırlamıyorsam satın almadan önce bakabilirsiniz.
Enis Kirazoğlu incelemesini yapmıştı sanırım bu oyunun ama "hoşuma gitmemişti".Adam oyuna beğendim dedi.
Ben oynadım ve tavsiye ederim gayet güzel bir oyunImmortals Fenyx Rising
www.voidu.com
Immortals Fenyx Rising, Ubisoft tarafından geliştirilip yayınlanan Zelda benzeri açık dünya oyunudur. Yunan tanrılarını konu alıyor.
+PC'de Zelda oynamak istiyorsunuz alın bunu oynayın.
+Switch'iniz yoksa Zelda isteğinizi bastırabilir.
+50 saatlik oynayış sunuyor.
+Açık dünya
+Renk paleti ve grafikleri çok hoş.
Oyun ayrıca Game Pass'te de var. Fakat ben oyuna sahip olmak istiyorum diyorsanız alabilirsiniz.
Underrated bir oyundur. Hak ettiği değeri görmediğini düşünüyorum.
Voidu'da 67,25₺ TL!
"hoşuna gitmemişti" diye okudum. EK inceledi ama (...). Boşluğa ilk cümleye zıt bir cümle beklediğimden ötürü böyle anladım. İki cümleyi kullanış biçimin yanlış.hoşuma gitmemişti".
Tamam"hoşuna gitmemişti" diye okudum. EK inceledi ama (...). Boşluğa ilk cümleye zıt bir cümle beklediğimden ötürü böyle anladım. İki cümleyi kullanış biçimin yanlış.