Arama sonuçları: *

1. Awerquan

Forumdan ucuza oyun almak

Profilindeki son 2 mesajı görünce biraz ürkmüştüm ama alacağım büyük ihtimalle kendisinden. @mehmet_s şimdiden hazırla :D
  2. Awerquan

Teşekkürler.
  3. Awerquan

Biraz daha yorum beklemek daha iyi sanırım şu an da. 1622889230 Hocam izniniz olursa size birkaç soru soracağım. 1)Hizmeti ne zaman aldınız ? 2)Oyun oynarken bir sıkıntı oldu mu ?
  4. Awerquan

Kusura bakmayın. Daha dikkatli olacağım.
  5. Awerquan

Arkadaşlar biliyorsunuz ki forumda ikinci el bölümünde @mehmet_s adlı arkadaş oyun satıyor. 9TL'ye almış olan arkadaşlardan düşüncelerini alabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.
  6. Awerquan

Ücretsiz Oyun Tavsiyesi

Bildiğim kadarıyla ilk ay için hala 6 tl. 1622459878 Şimdi bir daha baktım kalkmış .Yanlış için çok özür dilerim.
  7. Awerquan

Ücretsiz Oyun Tavsiyesi

Bu fiyata pek fps oyun yok. Game pass alın en iyisi. İlk ay 6 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.
  8. Awerquan

Ücretsiz Oyun Tavsiyesi

Online olarak Ets Hikaye olarak life is strange önerebilirim.
  9. Awerquan

Ücretsiz Oyun Tavsiyesi

Kusura bakmayın şimdi aklıma geldi steam'de little nightmares ücretsiz. Hikayesi ücretsiz bir oyuna göre çok çok güzel. Kesinlikle oynayın.
  10. Awerquan

Ücretsiz Oyun Tavsiyesi

1 2 tl artabilirse witcher. Artamaz ise biraz bakayım sonra dönerim.
  11. Awerquan

Ücretsiz Oyun Tavsiyesi

Önerebileceğim en basitinden online olarak cs, valorant olur. Onun dışındakiler kanaatimce bu oyunlar kadar sarmıyor. Herhangi bir şekilde düşük ücretli bir oyun bakma ihtimaliniz olursa witcher 3 goty. 15 tl ye onlarca saat oynayabilirsiniz.
  12. Awerquan

Ücretsiz Oyun Tavsiyesi

Bildiğim kadarıyla hikayesi çok iyi olan ücretsiz bir oyun yok. Online veya düşük ücrette bir oyun olur mu ?
  13. Awerquan

Epic games 60 tl kupona cyberpunk alınır mı

Online almak yerine normal versiyon alın. İçinde online var. Daha ucuza geliyor diye biliyorum.
  14. Awerquan

Epic games 60 tl kupona cyberpunk alınır mı

Size bağlı ancak o paraya rdr2 var. Ben olsam rdr2 tercih ederdim.
  15. Awerquan

fifa 20 veya 21 hesabı ucuza alma

İkiside değil.
  16. Awerquan

assassin's creed valhalla alınır mı bu fiyata

hala bu kafada insanlar var. Yazıkk
Top Bottom