Galatasaray8
80+ Bronze
Ekran kartım Rx5600Xt Ram 8GB İşlemci i5 10400f
Hikayeli güzel saran bir oyun var mı?
Bildiğim kadarıyla hikayesi çok iyi olan ücretsiz bir oyun yok. Online veya düşük ücrette bir oyun olur mu ?Ekran kartım Rx5600Xt Ram 8GB İşlemci i5 10400f
Online olur.Bildiğim kadarıyla hikayesi çok iyi olan ücretsiz bir oyun yok. Online veya düşük ücrette bir oyun olur mu ?
bana steamde max 10 tl oyun önerir misinizBildiğim kadarıyla hikayesi çok iyi olan ücretsiz bir oyun yok. Online veya düşük ücrette bir oyun olur mu ?
Hikayeli CS:GOcs go hah
Sanırsam yok gibiEkran kartım Rx5600Xt Ram 8GB İşlemci i5 10400f
Önerebileceğim en basitinden online olarak cs, valorant olur. Onun dışındakiler kanaatimce bu oyunlar kadar sarmıyor. Herhangi bir şekilde düşük ücretli bir oyun bakma ihtimaliniz olursa witcher 3 goty. 15 tl ye onlarca saat oynayabilirsiniz.Online olur.
1 2 tl artabilirse witcher. Artamaz ise biraz bakayım sonra dönerim.bana steamde max 10 TL oyun önerir misiniz
Life is Strange var steam de bakabilirsin.Ekran kartım Rx5600Xt Ram 8GB İşlemci i5 10400f
artmaz1 2 TL artabilirse witcher. Artamaz ise biraz bakayım sonra dönerim.
Kusura bakmayın şimdi aklıma geldi steam'de little nightmares ücretsiz. Hikayesi ücretsiz bir oyuna göre çok çok güzel. Kesinlikle oynayın.Ekran kartım Rx5600Xt Ram 8GB İşlemci i5 10400f
bana steamde max 10 TL oyun önerir misiniz