PC'de gamepad ile oynamalık oyun tavsiyesi

darkozi

80+
Reaksiyon skoru
54
Bütçe
6
Arkadaşlar bilgisayarda tek başıma gamepad ile oynayabileceğim saran ve pek kafa yormayan bir oyun önerebilir misiniz? Arkadaşım yok, olsa bile evde müsait bir ortam yok bu yüzden tek kişilik olması ve ücretsiz olması önemli.

Son düzenleme:
detroit become human, vampire survivors, dead cells, hades, deaths door, stardew valley, cult of the lamb, ets2 de gamepadde yaslanıp fena olmuyo, celeste biraz sinir edebilir ama iyi oyun. şuan aklıma bunlar geldi

Arkadaşlar bilgisayarda tek başıma gamepad ile oynayabileceğim saran ve pek kafa yormayan bir oyun önerebilir misiniz? Arkadaşım yok, olsa bile evde müsait bir ortam yok bu yüzden tek kişilik olması önemli.
Wrc 10 oynayabilirsin indirimde idi

Ne tür oyunlardan keyif alırsın söylememişsin ama hem gamepad ile oynama kolaylığı hem tatlış grafiklerinden dolayı ben Ratched & Clank Rift Apart diyeceğim.

Arkadaşlar bilgisayarda tek başıma gamepad ile oynayabileceğim saran ve pek kafa yormayan bir oyun önerebilir misiniz? Arkadaşım yok, olsa bile evde müsait bir ortam yok bu yüzden tek kişilik olması önemli.
Fc25 26 pes falan seviyorsanız veya daha önce oynadıysanız sarabilir

space marine 2 öneririm

Fc25 26 pes falan seviyorsanız veya daha önce oynadıysanız sarabilir
onları sildim ya çok prof rakipler var çok tuş kombinasyonu var oynayamıyorum sinir oluyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne tür oyunlardan keyif alırsın söylememişsin ama hem gamepad ile oynama kolaylığı hem tatlış grafiklerinden dolayı ben Ratched & Clank Rift Apart diyeceğim.
kafa yormyacak türden olmalı belli bir kategori seviyorum diyemem ücretsiz olursa iyi olur

Wrc 10 oynayabilirsin indirimde idi
güzel gözüküyor param olunca alabilirim

detroit become human, vampire survivors, dead cells, hades, deaths door, stardew valley, cult of the lamb, ets2 de gamepadde yaslanıp fena olmuyo, celeste biraz sinir edebilir ama iyi oyun. şuan aklıma bunlar geldi
ets2 var ara sıra oynuyorum diğerleri arasında stardew valley hoş gözüküyor param olursa alabilirm

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,776
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri