- Konu Sahibi Konu Sahibi
oynamadım arkadaşımın xboxında biraz oynamıştım beğenmemiştim herkes çok seviyo ama ben bir türlü sevemedimOynamadıysan o fiyata RDR2 al.
oynamadım arkadaşımın xboxında biraz oynamıştım beğenmemiştim herkes çok seviyo ama ben bir türlü sevemedimOynamadıysan o fiyata RDR2 al.
İlk başlarını oynadın büyük ihtimalle. İlk başlarda evet biraz sıkıyor, ama oyunun ortası ve sonu çok güzel. İlk başlarda biraz kendini sık, oyun mükemmel bir oyun.oynamadım arkadaşımın xboxında biraz oynamıştım beğenmemiştim herkes çok seviyo ama ben bir türlü sevemedim
evet ilk başlarını oynamıştım birkaç ay sonra arkdaşımda tekrar oynarım ortalarını beğenirsem alırımİlk başlarını oynadın büyük ihtimalle. İlk başlarda evet biraz sıkıyor, ama oyunun ortası ve sonu çok güzel. İlk başlarda biraz kendini sık, oyun mükemmel bir oyun.
AC Valhalla alabilirsin, 170TL uygun fiyat.evet ilk başlarını oynamıştım birkaç ay sonra arkdaşımda tekrar oynarım ortalarını beğenirsem alırım
kesinlikle rdr alın net beğenirsinizevet ilk başlarını oynamıştım birkaç ay sonra arkdaşımda tekrar oynarım ortalarını beğenirsem alırım
Odysey ile Origin çok benzer yapım hocam.Assassin’s creed odyssey ile aynı odyssey al
hala bu kafada insanlar var. Yazıkkkorsan indir sonuçta online oyun değil
Hocam ben zaten hiç oynamadım çöpü yerde böyle diyorlarOdysey ile Origin çok benzer yapım hocam.
Valhalla bunlardan biraz daha farklı.
Bu üçünden hangisi diye soracak olursanız kesinlikle Valhalla.