Arama sonuçları: *

1. Erdem Arslan

❌İndirim Bitti! Epic Games Aralık 2024 Yılbaşı İndirimleri

Dostum senden ricam bu konuyu indirimde olan bütün popüler oyunları ekleyerek güncellemen. Her sene bir indirim başlığı açılıyordu bu sene henüz açılmadı sanırım. Halihazırda birçok oyun yazmışsın. Kalan indirimleri de yazabilirsen bence daha güzel olur. Ayrıca geçen yıl kuponlar vardı bu seneki...
  2. Erdem Arslan

🔥İndirim BF 2042 47,99 TL Epic Games Yılbaşı İndirimleri

50 liraya bedava gibi geldi. Sevilmeyen bir oyun ama bu fiyata alınır.
  3. Erdem Arslan

🔥Take Two GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Çıkacağını Açıkladı 🔥

Adam doğru demiş neye güldünüz. Yeni oyun yapmasalar GTA V satmaya ve oynanmaya devam eder. Alternatifi yok çünkü. 2030'a kadar pcye gelir. Keşke 2026-27'de gelse. Sonra bir 15 sene de GTA VII'yi bekleriz.
  4. Erdem Arslan

Kalıcı Ücretsiz Epic Games Ücretsiz verilecek oyunlar sızdırıldı 2023

Aga bu ne valla küpüthanede göz yoruyor verdikleri oyunlar. Başka bir işe yaradığı yok :(.
  5. Erdem Arslan

❌İndirim Bitti! Cyberpunk 2077 268 tl Nays'la 215 tl

Hocam onun kararı size kalmış ama şöyle diyebilirim. Cyberpunk bence defalarca oynanacak bir oyun değil. Onu düşünerek karar verin.
  6. Erdem Arslan

Öyle deyince bir an oyunların indirimsiz fiyatını düşündüm. Cidden inanılmaz fiyatlar. Bu arada 9-10 Ocak gibi tüm indirimleri olduğu ana bir konu açsak çok iyi olabilir. Böyle teker teker başlık açılınca indirimleri kaçıran çok fazla insan olacaktır. @B1L0 .
  7. Erdem Arslan

Yeni hikaye, karakter, bölge, silahlar, arabalar, yeni skill tree vs. Çok kaliteli bir DLC.
  8. Erdem Arslan

o DLC çok iyi bir DLC. Parasına sonuna kadar değer. DLC almayı düşünen herkes alsın bence. Ben bizzat oynamadım ama değerlendirmeleri, oyuna eklentileri ve oyun süresine bakınca sonuna kadar değer.
  9. Erdem Arslan

Bu %33 indirim kuponu tek kullanımlık mı? Yani tüm oyunları tek seferde mi almamız gerekiyor? Oyunlar sonradan indirime girebilidği için soruyorum.
  10. Erdem Arslan

BİOSHOCK: THE COLLECTİON 19.80 TL (Steam)

Daha önce epic vermişti sanırım. Stemde olsun diyenler de direkt alsın bence. 20tl para değil.
  11. Erdem Arslan

🔥İndirim Dead Cells Medley Of Pain Bundle 91TL!!!

Müthiş gözüken bir platform oyunu. Sorun şu ki. Ben oynamasını hiç beceremedim 😄
  12. Erdem Arslan

🔥İndirim Spider Man 191tl!!!!

başka indirimler de varsa Etail indirimleri diye başlık açsan daha iyi olur.
  13. Erdem Arslan

❌İndirim Bitti! RDR2 EPİC GAMES 98.67TL! 🔥🔥

Hayatının 30 saatini PC başında at sürerek geçirince gelen pişmanlık hissi
  14. Erdem Arslan

🔥İndirim Steam RDR 2 379,50 TL

380 liraya alınacak bir oyun değil
  15. Erdem Arslan

🔥İndirim Watch Dogs Legion 63 TL

Adamsın icardi
  16. Erdem Arslan

HumbleBundle üzerinden RDR2 Aldım (Açıklama) (98TL)

Bu oyun uygulama işi aylık üyelik olayları iyice çığrından çıktı. Bir oyun 1000 lira 50 dolara satılır mı Türkiye gibi bir pazarda. El insaf aga. Ayrıca oyunları farklı farklı platformlarda da toplamak işkence. Dijital hizmetlerde oyunlarda vs ülke ekonomis asgari ücret alım gücü baz alınarak...
  17. Erdem Arslan

🔥İndirim Dead Cells 12.50 TL! Çök!

10 yıldır APK kuruyorum yüklü banka hesapları borsalar falan var bişey olmadı önüme gelen apkyı da kuruyom şayomiye
  18. Erdem Arslan

NFS : Heat alınır mı

25 liraya nerde dürüm yiyonuz aga at eti falan olmasın burda 35 40 lira
  19. Erdem Arslan

Amd kartları alınca gelen oyun nerede?

Onun tarihi vardı knk
Top Bottom