Cidden diyecek bir şey bulamıyorum gelmiş burda yaptığınız iğrençliği savunuyorsunuz kul hakkından başka bir şey değil zaten oyunları ceviriyorlar ne demek firma türkçe dil getirsin ki çevirmenlere gerek kalmasın hikayeli oyunda bir şekilde indirdin yamayı multiplayer bir oyunda ne yapacaksın?Hacim virus bulastigi icin format atmiyorum. bilgisayara surekli biseyler indirip sildikten sonra çöp dosyalar kaliyor ya ondan atiyorum ssd bosalsin diye. firmalarin Tr dil destegine de ihtiyacimiz yok. Zaten oyunlari ceviriyorlar gidipte Rockstara yalvarmanin anlami yok.
FSR de DLSS de var.fsr olmadan oynarsınız artık
Tiktok'ta iş yapmayı düşündün mü? Ahrazlara çok gülüyorlar diye duydum.Tosunum oyunlara para vermek zorunda degilim. Ister veririm ister vermem bu seni ilgilendirmez kimseye de karisamazsin. Ben zaten oyunun orjinalini oynuyorum.
Para vermek istemeyen vermez. ayiktin?
Hocam bana düşmedi ödemeyi yaptıktan sonra ödemeyi reviewlıyorlar şuanda anlamadığım şekildeanlamadım hocam?
bana düştü direk ama bilemedimHocam bana düşmedi ödemeyi yaptıktan sonra ödemeyi reviewlıyorlar şuanda anlamadığım şekilde
Bende de aynı uyarıyı veriyor ancak parayı çekti. İptal etmeyeceğim şimdilik, Humble Bundle da paramın kalacağını sanmam. Oyun da daha 4 gün indirimde.Alıntıyı görüntüle
Nerden yapacağım verdiği siteye girdiğim de ödemeyi hala reviewladıkları yazıyor parayı karttan aldı
Yok hocam merak etmeyin. Stripe ile ödemeyi aldıkları için büyük ihtimalle. Stripe da ödeme yaparken 3D securesuz ödeme yapıyorsun çoğu kişi cc (çalıntı kredi kartı) ile alışveriş yaptığı için belli bir zaman sonra chargeback oluyor ve humble bundle zarara giriyor. Ödemenin iade olmadığını ve kendi kartımız olduğunu doğruladıktan sonra kütüphanemize düşerBende de aynı uyarıyı veriyor ancak parayı çekti. İptal etmeyeceğim şimdilik, Humble Bundle da paramın kalacağını sanmam. Oyun da daha 4 gün indirimde.
Oglum oyunu ben zaten orjinal oynuyorum. Oynamak istemeyene karisamazsiniz diyorum. Olay bu. Kul hakkiymis her halti yiyelim ama oyun crack indirmeyelim. Kendinizi kandirmayin hadi biz aldik 100 150 liradan rdr 2yi. Bizden sonra oynayacak olanlar nolacak 1200 lira mi versinler bi oyunaTiktok'ta iş yapmayı düşündün mü? Ahrazlara çok gülüyorlar diye duydum.
-TORRENT
Ben kullanana laf etmiyorum. Herkesin farklı bir düşüncesi ve finansal sınırları var. Ben senin bunu savunana karşıyım.Oglum oyunu ben zaten orjinal oynuyorum. Oynamak istemeyene karisamazsiniz diyorum. Olay bu. Kul hakkiymis her halti yiyelim ama oyun crack indirmeyelim. Kendinizi kandirmayin hadi biz aldik 100 150 liradan rdr 2yi. Bizden sonra oynayacak olanlar nolacak 1200 lira mi versinler bi oyuna
kardesim bu fiyatlar boyle olursa ben torrenti de savunurum yeri gelir steami de savunurum. Ne kadar ekmek o kadar kofte misaliBen kullanana laf etmiyorum. Herkesin farklı bir düşüncesi ve finansal sınırları var. Ben senin bunu savunana karşıyım.