Neler Yeni

HumbleBundle üzerinden RDR2 Aldım (Açıklama) (98TL)

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Hacim virus bulastigi icin format atmiyorum. bilgisayara surekli biseyler indirip sildikten sonra çöp dosyalar kaliyor ya ondan atiyorum ssd bosalsin diye. firmalarin Tr dil destegine de ihtiyacimiz yok. Zaten oyunlari ceviriyorlar gidipte Rockstara yalvarmanin anlami yok.
Cidden diyecek bir şey bulamıyorum gelmiş burda yaptığınız iğrençliği savunuyorsunuz kul hakkından başka bir şey değil zaten oyunları ceviriyorlar ne demek firma türkçe dil getirsin ki çevirmenlere gerek kalmasın hikayeli oyunda bir şekilde indirdin yamayı multiplayer bir oyunda ne yapacaksın?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,580
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
Tosunum oyunlara para vermek zorunda degilim. Ister veririm ister vermem bu seni ilgilendirmez kimseye de karisamazsin. Ben zaten oyunun orjinalini oynuyorum.
Para vermek istemeyen vermez. ayiktin?
Tiktok'ta iş yapmayı düşündün mü? Ahrazlara çok gülüyorlar diye duydum.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,693
İsim
Fatih

federalper

80+ Silver
Bende de aynı uyarıyı veriyor ancak parayı çekti. İptal etmeyeceğim şimdilik, Humble Bundle da paramın kalacağını sanmam. Oyun da daha 4 gün indirimde.
Yok hocam merak etmeyin. Stripe ile ödemeyi aldıkları için büyük ihtimalle. Stripe da ödeme yaparken 3D securesuz ödeme yapıyorsun çoğu kişi cc (çalıntı kredi kartı) ile alışveriş yaptığı için belli bir zaman sonra chargeback oluyor ve humble bundle zarara giriyor. Ödemenin iade olmadığını ve kendi kartımız olduğunu doğruladıktan sonra kütüphanemize düşer

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,226
İsim
a l p e r
Tiktok'ta iş yapmayı düşündün mü? Ahrazlara çok gülüyorlar diye duydum.
Oglum oyunu ben zaten orjinal oynuyorum. Oynamak istemeyene karisamazsiniz diyorum. Olay bu. Kul hakkiymis her halti yiyelim ama oyun crack indirmeyelim. Kendinizi kandirmayin hadi biz aldik 100 150 liradan rdr 2yi. Bizden sonra oynayacak olanlar nolacak 1200 lira mi versinler bi oyuna

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Bu oyun uygulama işi aylık üyelik olayları iyice çığrından çıktı. Bir oyun 1000 lira 50 dolara satılır mı Türkiye gibi bir pazarda. El insaf aga. Ayrıca oyunları farklı farklı platformlarda da toplamak işkence. Dijital hizmetlerde oyunlarda vs ülke ekonomis asgari ücret alım gücü baz alınarak yerel fiyatlandırma yapılması lazım kesinlikle. Bu arada Türkiye de bayağı fazla oyuncu var. Oyunlar bayağı satılıyor Türkçe dil desteğinin gelmesiyle bunun alakası yok söyleyeyim. Ayrıca gidin ingilizce öğrenin abi. Bir şeyin Türkçe'ye çevrilmesini beklerseniz ömür boyu beklersiniz söyleyeyim.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
Oglum oyunu ben zaten orjinal oynuyorum. Oynamak istemeyene karisamazsiniz diyorum. Olay bu. Kul hakkiymis her halti yiyelim ama oyun crack indirmeyelim. Kendinizi kandirmayin hadi biz aldik 100 150 liradan rdr 2yi. Bizden sonra oynayacak olanlar nolacak 1200 lira mi versinler bi oyuna
Ben kullanana laf etmiyorum. Herkesin farklı bir düşüncesi ve finansal sınırları var. Ben senin bunu savunana karşıyım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,226
İsim
a l p e r
Ben kullanana laf etmiyorum. Herkesin farklı bir düşüncesi ve finansal sınırları var. Ben senin bunu savunana karşıyım.
kardesim bu fiyatlar boyle olursa ben torrenti de savunurum yeri gelir steami de savunurum. Ne kadar ekmek o kadar kofte misali

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,302
Üyeler
164,993
Son üye
bigadicking
Top Bottom