hocam steam key olarak gelmiyor muydu epic derken?Arkadaşlar aldıktan sonra epic hesabı ile eşleştirdikten 5-10dk sonra geliyor ilk alışverişimdi güvenilir site
Bence alın son şans
Alıntıyı görüntüle
hocam steam key olarak gelmiyor muydu epic derken?Arkadaşlar aldıktan sonra epic hesabı ile eşleştirdikten 5-10dk sonra geliyor ilk alışverişimdi güvenilir site
Bence alın son şans
Alıntıyı görüntüle
şaheser olsun olmasın her türlü 98tl fazla bir birey için tabi ki asıl fiyatına bakılırsa çok bir şey değil ( 1k )Şu şaheser oyuna 98 lirayı çok görüp TORRENT yazanlar var, yazık.
60 Dolar için 98 TL verilebilir ama bu hamle bizi pazar dışı ettikleri anlamına gelir.şaheser olsun olmasın her türlü 98tl fazla bir birey için tabi ki asıl fiyatına bakılırsa çok bir şey değil ( 1k )
Yok hocam hâlâ, yavaş yavaş geliyordur. Teşekkür ederim haber ettiğiniz için.Şuanda mail geldi onaylandığına dair kontrol edin isterseniz benim kütüphaneme geldi
Siteden öncesinde bir kaç alışverişim daha olmuştu. Güvenilir site. Bende aldım dostum. Neden bu fiyatta iken korsan oynayasın ki. Paylaşım için teşekkürlerArkadaşlar aldıktan sonra epic hesabı ile eşleştirdikten 5-10dk sonra geliyor ilk alışverişimdi güvenilir site
Bence alın son şans
Alıntıyı görüntüle
1150 : selamun aleykum50 liraya düşer aga ben almiyom(!)
Fsr var kullanıyorumfsr olmadan oynarsınız artık
Bnde aynı gidip 1k ona verceme siteden indiriyorum bide yanına türkçe yama müqHacim virus bulastigi icin format atmiyorum. bilgisayara surekli biseyler indirip sildikten sonra çöp dosyalar kaliyor ya ondan atiyorum ssd bosalsin diye. firmalarin Tr dil destegine de ihtiyacimiz yok. Zaten oyunlari ceviriyorlar gidipte Rockstara yalvarmanin anlami yok.
Bilgisayar için tomarla para harcanıyor. Bir oyun için 98TL, hele Rdr2 için 98TL aşırı ucuzdu. Rdr2'ye yapılan zammı normal karşılıyorum ama GTA 5'e aşırı abanmışlar. 2015 yapımı bir oyuna o paraları vermem.şaheser olsun olmasın her türlü 98tl fazla bir birey için tabi ki asıl fiyatına bakılırsa çok bir şey değil ( 1k )
Bence normal karsilama oyun 60 dolar yurtdisinda, bizde 60 dolardan yüksek fiyatiBilgisayar için tomarla para harcanıyor. Bir oyun için 98TL, hele Rdr2 için 98TL aşırı ucuzdu. Rdr2'ye yapılan zammı normal karşılıyorum ama GTA 5'e aşırı abanmışlar. 2015 yapımı bir oyuna o paraları vermem.