✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
61 dolar mı ne, amma yüksekmişBence normal karsilama oyun 60 dolar yurtdisinda, bizde 60 dolardan yüksek fiyati
61 dolar mı ne, amma yüksekmişBence normal karsilama oyun 60 dolar yurtdisinda, bizde 60 dolardan yüksek fiyati
2013 yapımı aslındaBilgisayar için tomarla para harcanıyor. Bir oyun için 98TL, hele Rdr2 için 98TL aşırı ucuzdu. Rdr2'ye yapılan zammı normal karşılıyorum ama GTA 5'e aşırı abanmışlar. 2015 yapımı bir oyuna o paraları vermem.
evetsteamde online rdr2 var epicden hikaye alsam yine indirmek zorundayım dimi baştan?
Diğer ulkelerdeki dolar karsiligina bak. Yerel fiyatlandirma denen bir şey var. Pazar dışına itmek istiyorlar çok bariz. 70 dolarlık oyunlar 700 lirayken 5 yıllık 60 dolarlık oyuna 1150 TL istemek de ne bileyim.61 dolar mı ne, amma yüksekmiş
Benim demek istediğim, hemen hemen bütün oyunlar 1000 liranın üzerinde çıktığı için bu oyununda çıkmasının normal olması.Diğer ulkelerdeki dolar karsiligina bak. Yerel fiyatlandirma denen bir şey var. Pazar dışına itmek istiyorlar çok bariz. 70 dolarlık oyunlar 700 lirayken 5 yıllık 60 dolarlık oyuna 1150 TL istemek de ne bileyim.
zaten rdr2 yi 98tl de yani 5 dolarda zarar yapmadılarmı bnce yine indirime girerlerBenim demek istediğim, hemen hemen bütün oyunlar 1000 liranın üzerinde çıktığı için bu oyununda çıkmasının normal olması.
60 dolar 1130 küsüre tekabül ediyor. 1 dolar üstüne çıkmışlar.
Bir oyunun 1000 lira olmasını herkes gibi istemiyorum. Ama diğer oyunlar çıkıyorsa bu da çıkar. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
70 dolarlık oyunun 700 lira olması firmanın yerel fiyatlandırma yapması. İnsaflı davranması.
Burada firmadan önce başka kişileri suçlu bulmak lazım. Kimse yerel fiyatlandırma yapmak zorunda değil.
ULTİMATE EDİTİON alınabilir hala benceAlıntıyı görüntüle
Burdaki fiyatlar da arttı
onun fiyatını arttırmayı unutmuşlarULTİMATE EDİTİON alınabilir hala bence