fsr olmadan oynarsınız artıkTORRENT
10 senedir kullanip zarar gormedim. Isini bilen virus bulastirmazBilgisayarıma neden zarar vereyim
Ekran kartimin fsr destegine ihtiyaci olmayacak kadar guclu? Steamimde var ayrica 150 liraya aldim.fsr olmadan oynarsınız artık
ekran kartınıza iyi yatırım yapıp oynayacağınız oyunu 90 tl ye almamanız garip10 senedir kullanip zarar gormedim. Isini bilen virus bulastirmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartimin fsr destegine ihtiyaci olmayacak kadar guclu?
oyun zaten steamimde var. olmayanlar online oynamak istemiyorsa hikayesi icin crack indirip oynayabilirekran kartınıza iyi yatırım yapıp oynayacağınız oyunu 90 TL ye almamanız garip
Gönül ister ki almak ama tek bir yerde oyunları toplamak daha iyi oluyor benim için diğer platform da x oyun var diyelim unutup diğer platform üzerinden de alıyorum vesaireBilgisayarıma neden zarar vereyim
her crack oyunun içinde illa zararlı yazılım vardır. adam hayrına uğraşıp bu oyunu önüne sunmuyor 2 3 gün sonra Bilgisayarım Yavaşladı yardım diye konu açarsınız.10 senedir kullanip zarar gormedim. Isini bilen virus bulastirmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartimin fsr destegine ihtiyaci olmayacak kadar guclu? Steamimde var ayrica 150 liraya aldim.
Ekran kartına o kadar para verip torrent kullanan adam vizyonsuzluğu.Ekran kartimin fsr destegine ihtiyaci olmayacak kadar guclu? Steamimde var ayrica 150 liraya aldim.