🔥İndirim Dead Cells 12.50 TL! Çök!

ios kullanıyorsan mecbur :D
android kullanıyorum telefonda pek marka takıntım yok oyun oynamıyorum bişey yapmıyorum wp alo alo desin az sosyal medya vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok mantıksız bir düşünce. Ne alaka?
Yo mantıklı oyun oynamıyorum telefondan niye para vereyim neyi mantıksız ben oyun oynamıyorum mobil oyuna para gömmek te mantıklı mantıklı gelmiyor hem oynadığım için hem de Mobil olduğu için

Keşke iade etmeseydin. Oyun 180 oldu.
Oynadım bitirdim, DLC'ler dahil. Rouge-like türünü ben genelde geri dönüp oynamam, bayıyor bir süre sonra beni .d

Mobil oyuna para verilmez ya mobilden oyun oynamayı sevmeyen biri olarak düşüncem bu
PC'deki oyun'da mobildeki oyun değil mi .d
Hem PC hem de Mobil'e oyun geliştiren birisi olarak bu düşünceni çok komik buluyorum.

Oynadım bitirdim, DLC'ler dahil. Rouge-like türünü ben genelde geri dönüp oynamam, bayıyor bir süre sonra beni .d

PC'deki oyun'da mobildeki oyun değil mi .d
Hem PC hem de Mobil'e oyun geliştiren birisi olarak bu düşünceni çok komik buluyorum.
Yaw kardeşim benim ben sevmiyorum bitti gitti mobilden zevk almıyorum allah allah ya asıl sizin düşünce yapınız komik

İroni olsa da sinirlenmedim değil. Daha bugün konu açıldı. Oradan bir şey indirmiş. Virüs girmiş. Herhalde girer. 12.5 TL yani. Cips olmuş 18
Telefonada korsan birsey indirmezsin ya hadi pc tamam bende indiriyorumda insan nasil guvenip telefona apk kurar aklim almiyor

Telefonada korsan birsey indirmezsin ya hadi pc tamam bende indiriyorumda insan nasil guvenip telefona apk kurar aklim almiyor
10 yıldır APK kuruyorum yüklü banka hesapları borsalar falan var bişey olmadı önüme gelen apkyı da kuruyom şayomiye

Her türlü kul hakkı.
Şu son zamlardan sonra bu düşünceyi bıraktım. Çünkü artık insanların gerçekten erişemeyeceği bir seviyeye geldi oyun fiyatları. Karnımızı doyurmak için gidip hırsızlık yapmıyoruz. Mecburen gidip eşek gibi çalışıp zar zor karnımızı doyuruyoruz. Bir de üstüne oyuna para mı vericez ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,280
Üyeler
189,820
Son üye
berat_xzz
Geri