🔥İndirim TRENDYOL GO YEMEKTE GEÇERLİ 450/250TL İNDİRİM KODU ALMA 🔥

Arkadaşlar konu gereksiz uzadı. Konu içinde gereksiz tartışmaya sebep olduğum için ve süreç boyunca gereksiz ithamlarla / yanlış sözlerle kalbini kırdığım herkesten özür dilerim.

Gencolar selamlars, biz fakirler için güzel bir kampanya var. Kullanacagımız uygulama adı chippin. Uygulama linki tıkla indir.
Uygulamaya giriş yapın kampanyalar kısmından Trendyol go yemekte geçerli 450/250 TL indirim ve 400/200 TL indirim kodu alabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

Not: Kampanyanın 14 gün süresi var. Yapıştırınnnn.
ulan her zevkle yemek yediğim günün akşamı indirim kodu görüyom :mad:

Konudan bağımsız, trendyol go dan sipariş verirken hata yapmamaya özen gösterin. Adamların müşteri hizmetleri rezaletin bi tık üstü o da müşteri temsilcisi hızlı bağlanıyor yani o derece.
Eşim sipariş vermiş kuponu ekledim sepete diyor ama tırt uygulama hem kuponsuz çekmiş tutarı hemde siparişi teslim aldık diye ne iade ne provizyon güncellemesi hiçbir şey yapmıyorlar.
kupon ekleyip kuponsuz tutarı çektiysedaha önceden de bu tü kodları kullanmışsınız o yüzden öyle yapıyor farklı kart ya da farklı hesap gerektiriyor

Daha önceden kupon kullandık ta ne bileyim o zaman bi uyarı verde iptal et kuponu sepette geçerli değil de, işte ben yapmış olsaydım vermezdim siparişi de hanım çok dikkat etmemiş. Asıl konu olan siparişten vazgeçip iade etme olanağının olmaması, yada alıştık amazon kalitesine bunlardan çok şey bekliyoruz.

450-250 sadece markette geçerli, onun haricinde 400-200 yemekte geçerli olan kod var birde.

Geri