Arama sonuçları: *

1. Eyisha

Resident evil 2, 3 mü dark souls remastered mı

2ve 3 aynı anda ise re al yoksa ds1 al gitsin souls fanı olarak mantıklı bakmak lazım 2 oyun iyidir ama şimdi dark souls bambaska ya salla ds1 al geç
  2. Eyisha

🔥İndirim Ubisoft Tüm oyunlarda %85 e varan indirim 🔥🔥

benim sistem kaldırır mı hocam valhalla ? imzada gözüküyor
  3. Eyisha

🔥İndirim 🔥🔥 Red Dead Redemption 2 200 TL ÇÖKÜN 🔥🔥

hocam nays nasıl bir şey indirdim de bir görüşme vs yapılması gerek dedi uğraşmadım eğer kolay bir şeyse ve hemen oluyorsa yapayım görüntülü konuşma mı ne gerekiyor dedi bana uygulama sanırım tüm özellikleri açmak için
  4. Eyisha

🔥İndirim STOK GELDİ Etail PS Oyunlarında Dev İndirim

steam kodu olarak mı veriyor ?
  5. Eyisha

❌İndirim Bitti! EA RACING MEGA COLLECTION 200TL KOSUN!!!

bilmiyorumda üyelik bedava
  6. Eyisha

❌İndirim Bitti! EA RACING MEGA COLLECTION 200TL KOSUN!!!

çok güzel indirimde araba oyunları oynamıyorum ya direksiyonum olsaydı denerdim ama nt
  7. Eyisha

Burdan Days Gone Alan Varmı?

ya beyler benim sistemde days gone kaldırır mı rahat imzada var bende istiyorumda emin olamıyorum bir türlü
  8. Eyisha

11,36 TL ye steam oyun önerisi

hollow knight . ori serisi . control . ender lilies . blasphemous şuanlık bunlar geldi aklıma çok oyun girmedi indirime bu cadılar bayramında ya dark souls lar filan girer diyordum girsin de artık alayım kafayı yicem girmiyorlar
  9. Eyisha

11,36 TL ye steam oyun önerisi

al kanka al stokla ne alabiliyorsan kendimi ilk sokağa çıkma yasagı geldiğinde luppo alan eleman gibi hissediyorum ya
  10. Eyisha

🔥İndirim The Witcher 3 Steam İndirimi

kanka hikayesi olsun açık dünyası olsun her şeyi çok güzel ama dürüst olun fanlar allah aşkına combat'ı cok sıkıcı ya 90. saat sonunda bayıldım şehit oldum bu kadar sıkıcı aksiyonu olamaz bir oyunun onun dışında güzel combatta tek güzel yanı kolay bitiyor oh mis
  11. Eyisha

Kalıcı Ücretsiz (345₺)WARHAMMER ÜCRETSİZ OLDU!

2 yıldır epic de beleş oyun toplayıp 1tane bile oynamadım neyse listeye 1 oyun daha ekleyem de 10 yıl sonra belki antika niyetine satarım
  12. Eyisha

Far Cry 6 Ücretsiz Oldu Mu?

kanka oyunu şimdi yüklersen oynayabilirsin süresi bitene kadar ama sonra satın alman lazım yani kütüphanene eklenmiyor sadece geçici süre oynama izni veriyor
  13. Eyisha

Epic kuponunu birden fazla hesapta kullanabiliyor muyuz

200 tl ye 130 tl indirim 1 oyun 200 den fazla olmak zorunda değil 50-100-50 şeklinde toplamı 200 tl olan alışverişte de indirim oluyor
  14. Eyisha

🔥İndirim Epic İndirimlerinden bunları aldım.

origins kendi başına hikayeye sahip direk girebilirsin
  15. Eyisha

Epic Games tomb raider serisinin son 3 oyununu ücretsiz verdi.

ben hepsini aldım da shadow of tomb raider alamıyorum kütüphanede gözüküyor ama kütüphanem de yok anlamadım sorunu
  16. Eyisha

316 TL Steam Oyun Önerisi

Hitman paketi 32 lira cok iyi indirime girmiş eğer sevdiğin tarz ise cok uzun bir süre oynarsın sevmediğin bir tarz ise bakma ama ben param olsa alırdım açıkçası ama çok oyun alamadım indirimlerde bunları aldım bakabilirsin Ori and the Will of the Wisps Dark souls 3 Hades Dishonored 2 hiç biri...
  17. Eyisha

al alllll pişman etmez dishonored sepete hitman absolution da ekleyebilirsin 8 buçuk tl hoş bir oyun dönemin iyi gizlilik oyunu grim dawn da koyabilirsin bilerek ucuz oyun öneriyorum cok cok oyun olsun kütüphanede uzun süre ihtiyacını gidersin yakuza 0 da var 15 tl ye hikayesi ile 30 saat her...
  18. Eyisha

gördüğün gibi aslında bir yolu var ama hem tüm oyunlarda olmuyor hemde bir yama için bu kadar uğraşmak istemedim o yüzden direk aldım ve hiç pişman değilim daha 3 gün önce dishonored 2 aldım ve cidden içim çok rahat benim 30 tl değdiğini düşünüyorum ama şu yenilik gelsin dosyalar açık olsun o...
  19. Eyisha

olmuyor kankam şuanlık sanırım yakında gamepass e gelen güncelleme ile microsoft oyun dosyalarını erişebilir yapıcakmış öyle duyumlar aldım eğer öyle olursa steame artık 1 kuruş harcamam sırf türkçe için oyuna para basıyorum hep tabi yama yoksa oynarım oyunu sıkıntı olmaz da türkçenin tadı apayrı
Top Bottom