Neler Yeni

Burdan Days Gone Alan Varmı?

Cihangir

80+ Gold
indirim bitmesine 4 gün var burdan alırsam steam hesabıma kod olarak mı ekleyeceğim

Cihangir

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mesut3467

80+ Bronze
99 TL idi sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adsız.png

Cihangir

80+ Gold

Cihangir

80+ Gold
@Harley Quinn❖

aga sen burdan god of war almıştın kesin güvenilir değil mi

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
@Harley Quinn❖

aga sen burdan god of war almıştın kesin güvenilir değil mi
Gamebilet güvenilir sitedir yıllardır alışveriş yaparım. Etail de aynı şekilde ama size önerim voidu sitesinden almanız çünkü BUY30 indirim koduyla Days Gone 92 TL'ye geliyor. Bugün God Of War, Days Gone, Spider Man oyunlarını voidu sitesinden aldım anında kodlar geldi Steam'de aktive ettim.

Cihangir

80+ Gold
Gamebilet güvenilir sitedir yıllardır alışveriş yaparım. Etail de aynı şekilde ama size önerim voidu sitesinden almanız çünkü BUY30 indirim koduyla Days Gone 92 TL'ye geliyor. Bugün God Of War, Days Gone, Spider Man oyunlarını voidu sitesinden aldım anında kodlar geldi Steam'de aktive ettim.
spiderman miles morales almayı düşünüyorum şimdilik days gone alırım god of war kaça düşüyor onu da alabilirim

ve kodları kendi steam hesabıma giriyorum değil mi

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
spiderman miles morales almayı düşünüyorum şimdilik days gone alırım god of war kaça düşüyor onu da alabilirim

God Of War 184 TL oluyor. Evet kendi hesabınıza oyun ekle diyip kodu giriyorsunuz normal bir şekilde oyun sizin oluyor yani.

Cihangir

80+ Gold
God Of War 184 TL oluyor. Evet kendi hesabınıza oyun ekle diyip kodu giriyorsunuz normal bir şekilde oyun sizin oluyor yani.
200 tl ye kadar oyun alacağım 92 days gone kalanı steam indirimlerden bi kaç oyun. god of war alsam steam den bişi alamıcam kararsızım

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
99 TL idi sanırım.

Alıntıyı görüntüle

ya beyler benim sistemde days gone kaldırır mı rahat imzada var bende istiyorumda emin olamıyorum bir türlü

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
ya beyler benim sistemde days gone kaldırır mı rahat imzada var bende istiyorumda emin olamıyorum bir türlü
RAM 16 GB olsaydı orta yüksek ayarlarda 60-70 FPS alırdınız yani rahatça oynardınız ama 8GB olduğu için sıkıntı olabilir belki en düşük ayarlarda akıcı oynatabilir ama drop girmeyeceğinin de garantisini veremem. Youtube'dan sisteminizi yazıp videolara bakarak fikir edinebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,313
Üyeler
164,646
Son üye
consinov
Top Bottom