Cihangir
80+ Gold
kaça düşüyor fiyatı gamebillet te 111,5 tlBen aldım sorun olmadı. Fakat etail sitesinde daha ucuz. Orası da güvenilir.
https://etail.com.tr/days-gone-19
alırken etailgone kodunu yazarsan ek indirim uyguluyor.
Evet. Sipariş geçmişi ve durumu hakkında bilgi almak için gerekli.tamamdır burdan alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
almadan önce kayıt olmam gerekiyor değil mi
Gamebilet güvenilir sitedir yıllardır alışveriş yaparım. Etail de aynı şekilde ama size önerim voidu sitesinden almanız çünkü BUY30 indirim koduyla Days Gone 92 TL'ye geliyor. Bugün God Of War, Days Gone, Spider Man oyunlarını voidu sitesinden aldım anında kodlar geldi Steam'de aktive ettim.
spiderman miles morales almayı düşünüyorum şimdilik days gone alırım god of war kaça düşüyor onu da alabilirimGamebilet güvenilir sitedir yıllardır alışveriş yaparım. Etail de aynı şekilde ama size önerim voidu sitesinden almanız çünkü BUY30 indirim koduyla Days Gone 92 TL'ye geliyor. Bugün God Of War, Days Gone, Spider Man oyunlarını voidu sitesinden aldım anında kodlar geldi Steam'de aktive ettim.
God Of War 184 TL oluyor. Evet kendi hesabınıza oyun ekle diyip kodu giriyorsunuz normal bir şekilde oyun sizin oluyor yani.spiderman miles morales almayı düşünüyorum şimdilik days gone alırım god of war kaça düşüyor onu da alabilirim
ve kodları kendi steam hesabıma giriyorum değil mi
200 tl ye kadar oyun alacağım 92 days gone kalanı steam indirimlerden bi kaç oyun. god of war alsam steam den bişi alamıcam kararsızımGod Of War 184 TL oluyor. Evet kendi hesabınıza oyun ekle diyip kodu giriyorsunuz normal bir şekilde oyun sizin oluyor yani.
Gamebilet güvenilir sitedir yıllardır alışveriş yaparım. Etail de aynı şekilde ama size önerim voidu sitesinden almanız çünkü BUY30 indirim koduyla Days Gone 92 TL'ye geliyor. Bugün God Of War, Days Gone, Spider Man oyunlarını voidu sitesinden aldım anında kodlar geldi Steam'de aktive ettim.
ya beyler benim sistemde days gone kaldırır mı rahat imzada var bende istiyorumda emin olamıyorum bir türlüspiderman miles morales almayı düşünüyorum şimdilik days gone alırım god of war kaça düşüyor onu da alabilirim
ve kodları kendi steam hesabıma giriyorum değil mi
RAM 16 GB olsaydı orta yüksek ayarlarda 60-70 FPS alırdınız yani rahatça oynardınız ama 8GB olduğu için sıkıntı olabilir belki en düşük ayarlarda akıcı oynatabilir ama drop girmeyeceğinin de garantisini veremem. Youtube'dan sisteminizi yazıp videolara bakarak fikir edinebilirsiniz.ya beyler benim sistemde days gone kaldırır mı rahat imzada var bende istiyorumda emin olamıyorum bir türlü