MeynnZenith
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,343
- İsim
- Belirtmek İstemiyorum
- İlgilendiği Kategoriler
- Belli bir tane yok
- https://www.instagram.com/bay.meynn/
- Discord
- MeynnZenith#2951
Epic indirimlerinde ne almalıyım, hangi oyunlar daha mantıklı olur diye konular açmıştım ve sonunda karar verip aldım oyunları. Oyunlar: Cyberpunk 2077, Metro Exodus GOLD, Assassin's Creed Origins GOLD. Hepsi toplam (kuponla beraber) 115TL falan tuttu ki bu fiyat indirimsiz hali ile 900TL falandı. Nasıl sizce, iyi yapmış mıyım?
Yaz tatilinde bunları da listeme ekledim oynamak için. CP 2077 zaten kendi başına ayrı bir oyun ama diğer oyunlardan önce oynamam gereken birkaç oyun var (aynı oyunların serileri). Mesela Metro Last Light Redux oynayacağım sonra Exodus'a geçeceğim. AC Origins tek başına bir hikayeye mi sahip yoksa ondan önce oynamam gereken bir AC oyunu var mı?
Yaz tatilinde bunları da listeme ekledim oynamak için. CP 2077 zaten kendi başına ayrı bir oyun ama diğer oyunlardan önce oynamam gereken birkaç oyun var (aynı oyunların serileri). Mesela Metro Last Light Redux oynayacağım sonra Exodus'a geçeceğim. AC Origins tek başına bir hikayeye mi sahip yoksa ondan önce oynamam gereken bir AC oyunu var mı?