Rehber Yaz Tatili İçin Oyun Önerisi (İndirimlerde Oyun Arayanlara)

Biraz gereksiz ama inside adlı oyuna girip'te zaman kaybetmeye gerek yok bence. İlk başta sürükleyici geliyor ancak sonradan saçmalıyor bence biraz.

Biraz gereksiz ama inside adlı oyuna girip'te zaman kaybetmeye gerek yok bence. İlk başta sürükleyici geliyor ancak sonradan saçmalıyor bence biraz.
O biraz da kişinin kendi zevkine bağlı. Ben o tarz oyunları seviyorum. Zaten bu listeyi full oynamayacağım. İçinden sadece RDR 2, Metro serisinden bir oyun, AC serisinden bir oyun, The Witcher 3 gibi daha iyi oyunlar arasından birkaç tanesini oynayacağım. Diğer basit ve kısa süren oyunlar sonraya kalabilir.

O biraz da kişinin kendi zevkine bağlı. Ben o tarz oyunları seviyorum. Zaten bu listeyi full oynamayacağım. İçinden sadece RDR 2, Metro serisinden bir oyun, AC serisinden bir oyun, The Witcher 3 gibi daha iyi oyunlar arasından birkaç tanesini oynayacağım. Diğer basit ve kısa süren oyunlar sonraya kalabilir.
Aynen hocam. Bana kalırsa inside ve ona benzer oyunlara verilicek süre dediğiniz oyunlara verilmeli. Oynanmasa da olur denilen tarz oyunlar bence bunlar.

dying light ın following dlc si dying light ın yanında veriliyor oyunun yapımcısı dedi oynamayı düşünenler düşüncesini icraate dökmeli yani
önceden almanız lazımmış

dying light ın following dlc si dying light ın yanında veriliyor oyunun yapımcısı dedi oynamayı düşünenler düşüncesini icraate dökmeli yani
Biraz açıklık getirelim o konuya, daha önceden oyunu almış kişilere geliyor The Following ve birkaç DLC daha. Yani şu anda gidip oyunu alsanız size gelmiyor.

Valla çok oyun bilmiyorum ama kingdom come deliverance oynamalısın güzel hikayesi var sevilir :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende şimdiden başladım ryzen 5600x artı 3060 ti lı bi sistem için kolları sıvadım
Umarım hayaline kavuşursun

yazın oyunu falan bırakın
bir işe girin
gym e gidin
kızlarla dolaşın
ailenize yardım edin
ailenize para biriktirip tatil yapma fikrini sunun
kamp yapın dağa çıkın
sabah erken kalkın parka gidin kuşların cıvıltısı ve havanın tatlı serinliğinde termostaki çayınızla parkın tadını çıkarın
ailenizi spora teşvik edin ve sabah giderken onları götürmeye çalışın
kitap okuyun falan demeyeceğim kendim yapmadığım şeyleri önermem ve fazlasıyla yapmacık geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,077
Üyeler
174,303
Son üye
Emin_1
Geri