Enivici Vokke
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,369
Bütün yazı R6 ve FIFA oynayarak geçirecek olan ben: 
O biraz da kişinin kendi zevkine bağlı. Ben o tarz oyunları seviyorum. Zaten bu listeyi full oynamayacağım. İçinden sadece RDR 2, Metro serisinden bir oyun, AC serisinden bir oyun, The Witcher 3 gibi daha iyi oyunlar arasından birkaç tanesini oynayacağım. Diğer basit ve kısa süren oyunlar sonraya kalabilir.Biraz gereksiz ama inside adlı oyuna girip'te zaman kaybetmeye gerek yok bence. İlk başta sürükleyici geliyor ancak sonradan saçmalıyor bence biraz.
Aynen hocam. Bana kalırsa inside ve ona benzer oyunlara verilicek süre dediğiniz oyunlara verilmeli. Oynanmasa da olur denilen tarz oyunlar bence bunlar.O biraz da kişinin kendi zevkine bağlı. Ben o tarz oyunları seviyorum. Zaten bu listeyi full oynamayacağım. İçinden sadece RDR 2, Metro serisinden bir oyun, AC serisinden bir oyun, The Witcher 3 gibi daha iyi oyunlar arasından birkaç tanesini oynayacağım. Diğer basit ve kısa süren oyunlar sonraya kalabilir.
Biraz açıklık getirelim o konuya, daha önceden oyunu almış kişilere geliyor The Following ve birkaç DLC daha. Yani şu anda gidip oyunu alsanız size gelmiyor.dying light ın following dlc si dying light ın yanında veriliyor oyunun yapımcısı dedi oynamayı düşünenler düşüncesini icraate dökmeli yani
tamam düzelteyim o zaman pardonBiraz açıklık getirelim o konuya, daha önceden oyunu almış kişilere geliyor The Following ve birkaç DLC daha. Yani şu anda gidip oyunu alsanız size gelmiyor.
Umarım hayaline kavuşursunValla çok oyun bilmiyorum ama kingdom come deliverance oynamalısın güzel hikayesi var sevilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende şimdiden başladım ryzen 5600x artı 3060 ti lı bi sistem için kolları sıvadım
10. Ne oldu?Kaçıncı sınıfa gidiyorsun?
Eğer iyi bir üniversite istiyorsan doya doya oyun oynayabileceğin son yaz tatilin… iyi değerlendir.10. Ne oldu?
Benim okul işleri biraz farklı, ancak dediğinize de katılıyorum.Eğer iyi bir üniversite istiyorsan doya doya oyun oynayabileceğin son yaz tatilin… iyi değerlendir.