Neler Yeni

Rehber Yaz Tatili İçin Oyun Önerisi (İndirimlerde Oyun Arayanlara)

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bütün yazı R6 ve FIFA oynayarak geçirecek olan ben: :peped:

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Semih
Biraz gereksiz ama inside adlı oyuna girip'te zaman kaybetmeye gerek yok bence. İlk başta sürükleyici geliyor ancak sonradan saçmalıyor bence biraz.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Biraz gereksiz ama inside adlı oyuna girip'te zaman kaybetmeye gerek yok bence. İlk başta sürükleyici geliyor ancak sonradan saçmalıyor bence biraz.
O biraz da kişinin kendi zevkine bağlı. Ben o tarz oyunları seviyorum. Zaten bu listeyi full oynamayacağım. İçinden sadece RDR 2, Metro serisinden bir oyun, AC serisinden bir oyun, The Witcher 3 gibi daha iyi oyunlar arasından birkaç tanesini oynayacağım. Diğer basit ve kısa süren oyunlar sonraya kalabilir.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Semih
O biraz da kişinin kendi zevkine bağlı. Ben o tarz oyunları seviyorum. Zaten bu listeyi full oynamayacağım. İçinden sadece RDR 2, Metro serisinden bir oyun, AC serisinden bir oyun, The Witcher 3 gibi daha iyi oyunlar arasından birkaç tanesini oynayacağım. Diğer basit ve kısa süren oyunlar sonraya kalabilir.
Aynen hocam. Bana kalırsa inside ve ona benzer oyunlara verilicek süre dediğiniz oyunlara verilmeli. Oynanmasa da olur denilen tarz oyunlar bence bunlar.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
dying light ın following dlc si dying light ın yanında veriliyor oyunun yapımcısı dedi oynamayı düşünenler düşüncesini icraate dökmeli yani
önceden almanız lazımmış

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
dying light ın following dlc si dying light ın yanında veriliyor oyunun yapımcısı dedi oynamayı düşünenler düşüncesini icraate dökmeli yani
Biraz açıklık getirelim o konuya, daha önceden oyunu almış kişilere geliyor The Following ve birkaç DLC daha. Yani şu anda gidip oyunu alsanız size gelmiyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Valla çok oyun bilmiyorum ama kingdom come deliverance oynamalısın güzel hikayesi var sevilir :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende şimdiden başladım ryzen 5600x artı 3060 ti lı bi sistem için kolları sıvadım
Umarım hayaline kavuşursun

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

123kral14

80+ Silver
yazın oyunu falan bırakın
bir işe girin
gym e gidin
kızlarla dolaşın
ailenize yardım edin
ailenize para biriktirip tatil yapma fikrini sunun
kamp yapın dağa çıkın
sabah erken kalkın parka gidin kuşların cıvıltısı ve havanın tatlı serinliğinde termostaki çayınızla parkın tadını çıkarın
ailenizi spora teşvik edin ve sabah giderken onları götürmeye çalışın
kitap okuyun falan demeyeceğim kendim yapmadığım şeyleri önermem ve fazlasıyla yapmacık geliyor

Top Bottom