Neler Yeni

🔥İndirim Epic İndirimlerinden bunları aldım.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

Kadir_1987

80+ Silver
Epic indirimlerinde ne almalıyım, hangi oyunlar daha mantıklı olur diye konular açmıştım ve sonunda karar verip aldım oyunları. Oyunlar: Cyberpunk 2077, Metro Exodus GOLD, Assassin's Creed Origins GOLD. Hepsi toplam (kuponla beraber) 115TL falan tuttu ki bu fiyat indirimsiz hali ile 900TL falandı. Nasıl sizce, iyi yapmış mıyım?

Yaz tatilinde bunları da listeme ekledim oynamak için. CP 2077 zaten kendi başına ayrı bir oyun ama diğer oyunlardan önce oynamam gereken birkaç oyun var (aynı oyunların serileri). Mesela Metro Last Light Redux oynayacağım sonra Exodus'a geçeceğim. AC Origins tek başına bir hikayeye mi sahip yoksa ondan önce oynamam gereken bir AC oyunu var mı?
Listen mükemmel.
Verdiğin ücrette şuanda AAA bir oyun yok zaten.
İyi oyunlar ;)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,155
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Teşekkür ederim. Artık kendim oynayıp görürüm. Kafam aşure oldu çünkü :D.
Olum adamın oyunu oynamadığı belli işte nasıl kafan aşure oldu. Sallıyor arkasından.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Tamam kankam kızma yaw. Sağ ol bilgilendirmen ve önerin için.
Origins oynadıktan sonra Odyssey için araya biraz zaman koymanı tavsiye ederim. Çünkü bayabilir ve sıkıcı gelebilir.
Oynanış olarak Odyssey daha iyi fakat iki oyunda aynı mekaniklere sahip neredeyse.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Tamam kankam kızma yaw. Sağ ol bilgilendirmen ve önerin için.
O harley midir nedir 3 oyunu da çok seviyor herhalde. Manyak gibi seven üçünü de önerir. Ben genel kesmin söylediğini yazdım. Benim mesaja muhteşem atan arkadaş da 3 oyunu oynamış herhalde o da bana katılıyor. Buyur :

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
YILDIRIM
Cyberpunkı 1 2 ay sonra oyna bence bende steamden aldım bekliyorum büyük bir güncelleme alacakmış sanırım o güncellemeye kadar valhalla, odyssey ve farcry 6 yı bitiricem

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Cyberpunkı 1 2 ay sonra oyna bence bende steamden aldım bekliyorum büyük bir güncelleme alacakmış sanırım o güncellemeye kadar valhalla, odyssey ve farcry 6 yı bitiricem
Zaten bu oyunları 3 ay tatilde oynayabilirim anca.

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
İlk baş Odyssey alacaktım, Origins'in dünyası daha çok ilgimi çekti diye Origins almıştım. Üzüldüm bak şimdi...
Üzülecek bir şey yok dostum. Ben ikisini de oynamış biri olarak şunu söyleyebilirim ki, ambians konsept bayek'in karakter tasarımı vesaire çok hoş. O devirde yaşamış insanları görmek karakter gelişimini izlemek benim çok hoşuma gitti. Oynanış olarak da gayet iyi origins ben çok keyif alarak oynadım. Tek ki arka arkaya oynanmasınlar. Her ne kadar farklı oyunlar olsalar da nihayetinde origins ve odyssey. Kardeş oyunlar yani. O yüzden arka arkaya oynamamakta fayda var. Mümkünse origins ardından can çekince odyssey oynanmalı.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hocam pokus ve tosla iade olayı mı vardı detay verirsen sevinirim
Tosla kartın son iki hanesi kadar iade veriyordu. Eğer ilk 8000 arasına girmişsem 98 TL iade gelecek. Epic harcamam için 15 TL gelecek.
Bkmkitaptan Pokus ile 100 TL ve üzeri alışverişe %25 geri iade veriyordu. Oradan 33 TL aldım.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Biri başka, diğeri başka diyor... İnternette de net bir şey bulamadım. Neyse, oynayıp göreceğiz artık. Sonraki indirim döneminde de Odyssey alıp kendim öğrenmiş olurum. Teşekkürler herkese.
Assasins Creed Origins Gold Edition gibi bir oyunu 21 TL'ye almışsınız. Yani iyi, kötü bakmayın böyle bir oyun için bedava bir fiyat. Zaten AC Origins üzmez gayet kendi türünde güzel, oynanabilir bir oyundur. Özellikle manzaralar ve Mısır'ın o müthiş teması çok güzel gözüküyor. Gayet uygun fiyata gayet güzel oyunlar almışsınız güle güle oynayın.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Kerem Eldes
Epic indirimlerinde ne almalıyım, hangi oyunlar daha mantıklı olur diye konular açmıştım ve sonunda karar verip aldım oyunları. Oyunlar: Cyberpunk 2077, Metro Exodus GOLD, Assassin's Creed Origins GOLD. Hepsi toplam (kuponla beraber) 115TL falan tuttu ki bu fiyat indirimsiz hali ile 900TL falandı. Nasıl sizce, iyi yapmış mıyım?

Yaz tatilinde bunları da listeme ekledim oynamak için. CP 2077 zaten kendi başına ayrı bir oyun ama diğer oyunlardan önce oynamam gereken birkaç oyun var (aynı oyunların serileri). Mesela Metro Last Light Redux oynayacağım sonra Exodus'a geçeceğim. AC Origins tek başına bir hikayeye mi sahip yoksa ondan önce oynamam gereken bir AC oyunu var mı?
O AC ORIGINS'İ HEMEN SİL ORDAN. EVET TEK BAŞINA OYUN AMA GİT ONUN YERİNE ODYSSEY'İ OYNA ORIGINS ÇOK KÖTÜ ODYSSEY'E KIYASLA
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani burada kıyaslama yapmıyorum. Tabii kullanım kolaylığı ve sunduğu topluluk hizmetleri ile Steam daha iyi ama genel olarak hangi platform tüketici için uygun fiyat veriyorsa o platforma kötü denmez. Bu 3 oyunu Steam'den almak istesem, indirim döneminde sadece CP 2077 bile Steam'de 125TL. Ona bakarak konuşmak daha mantıklı.

Ben mitolojik hikayeleri ve o çöl ortamı havasını seviyorum. Origins'in ambiansı da çok hoşuma gitmişti, grafikleri falan bayağı içine çekmişti beni. O yüzden onu aldım. Kötü bir şey mi yaptım? Hikayesi falan kötü değil, değil mi?
Hikayesinde diğer bütün Ac'ler gibi sıradan ama asıl sıkıntı oynanışta. Oyunun en başında verilmesi gereken en basit yetenek bile kilitli. Gerçekten o atmosfer olmadan olmuyorsa diyecek bir şey yok ama gerçekten kötü. Ayrıca seviye sistemi de çok kötü her ana görevden sonra 5-10-20 seviye atlamanı istiyor bir sonraki ana görev için ve niteliksiz bir sürü yan görev yapman gerekiyor. Odyssey'de ise ana görevler arasındaki seviye farkı az hem de yan materyaller kaliteli olduğu için zaten yapasın geliyor onları dolaysıyla oyun seni bayan ve sıkıcı içerikle zorla itmemiş oluyor. Oynanış ve yetenekler de üstün o yüzden odyssey almak daha mantıklı.

O AC ORIGINS'İ HEMEN SİL ORDAN. EVET TEK BAŞINA OYUN AMA GİT ONUN YERİNE ODYSSEY'İ OYNA ORIGINS ÇOK KÖTÜ ODYSSEY'E KIYASLA

Hikayesinde diğer bütün Ac'ler gibi sıradan ama asıl sıkıntı oynanışta. Oyunun en başında verilmesi gereken en basit yetenek bile kilitli. Gerçekten o atmosfer olmadan olmuyorsa diyecek bir şey yok ama gerçekten kötü. Ayrıca seviye sistemi de çok kötü her ana görevden sonra 5-10-20 seviye atlamanı istiyor bir sonraki ana görev için ve niteliksiz bir sürü yan görev yapman gerekiyor. Odyssey'de ise ana görevler arasındaki seviye farkı az hem de yan materyaller kaliteli olduğu için zaten yapasın geliyor onları dolaysıyla oyun seni bayan ve sıkıcı içerikle zorla itmemiş oluyor. Oynanış ve yetenekler de üstün o yüzden odyssey almak daha mantıklı.
En doğru benzetme şöyle olur. Origins Ubisoft'un "Biz değiştik, artık farklı şeyler deniyoruz" kisvesiyle yaptığı niteliksiz bir oyun. Odyssey ise o niteliksiz oyunu geliştirip nerdeyse nihai witcher 3'ü yapmları.

Son düzenleme:

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Tosla kartın son iki hanesi kadar iade veriyordu. Eğer ilk 8000 arasına girmişsem 98 TL iade gelecek. Epic harcamam için 15 TL gelecek.
Bkmkitaptan Pokus ile 100 TL ve üzeri alışverişe %25 geri iade veriyordu. Oradan 33 TL aldım.
Kb hocam yeni gördüm saolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,397
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz
Top Bottom