Neler Yeni

🔥İndirim Epic İndirimlerinden bunları aldım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yani burada kıyaslama yapmıyorum. Tabii kullanım kolaylığı ve sunduğu topluluk hizmetleri ile Steam daha iyi ama genel olarak hangi platform tüketici için uygun fiyat veriyorsa o platforma kötü denmez. Bu 3 oyunu Steam'den almak istesem, indirim döneminde sadece CP 2077 bile Steam'de 125TL. Ona bakarak konuşmak daha mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben mitolojik hikayeleri ve o çöl ortamı havasını seviyorum. Origins'in ambiansı da çok hoşuma gitmişti, grafikleri falan bayağı içine çekmişti beni. O yüzden onu aldım. Kötü bir şey mi yaptım? Hikayesi falan kötü değil, değil mi?
Benim de çok bilgim yok. Sadece Dost Kayaoğlu, Enis Kirazoğlu, forum yorumlarını referans aldım.
Origins, Odyssey, Valhalla üçlüsü hikayeden çok oynanışı ile öne çıkıyor. Yani tabi ara sahneler zevk veriyormuş ama oyunda çoğu zaman adam kesiyorsun. Eski AC (gizlilik odaklı olan) gibi değil.
Origins'te Ubisoft toyluğunu göstermiş.
Tabi Origins in dünyası falan senin daha hoşuna gidebilir bir şey diyemem.
Oynanış olarak en iyisi üçlemede Odyssey deniyor.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Benim de çok bilgim yok. Sadece Dost Kayaoğlu, Enis Kirazoğlu, forum yorumlarını referans aldım.
Origins, Odyssey, Valhalla üçlüsü hikayeden çok oynanışı ile öne çıkıyor. Yani tabi ara sahneler zevk veriyormuş ama oyunda çoğu zaman adam kesiyorsun. Eski AC (gizlilik odaklı olan) gibi değil.
Origins'te Ubisoft toyluğunu göstermiş.
Tabi Origins in dünyası falan senin daha hoşuna gidebilir bir şey diyemem.
Oynanış olarak en iyisi üçlemede Odyssey deniyor.
İlk baş Odyssey alacaktım, Origins'in dünyası daha çok ilgimi çekti diye Origins almıştım. Üzüldüm bak şimdi...

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Ben de bunları

Red Dead Redemption 2
Cyberpunk 2077
Assassin’s Creed ® Odyssey Gold Edition
Metro Exodus Gold Edition
Mount &Blade II: Bannerlord
Desperados III
Journey
Toplam : 344.88 TL
Pokus iadesi : 33.62 TL
*Tosla iadesi : 98 TL
Benden çıkan : 213.26 TL

Tabi Tosla iadesi gelecek mi belli değil. Öyle umuyorum. Yoksa bana biraz girmiş olacak.
Hocam pokus ve tosla iade olayı mı vardı detay verirsen sevinirim

COMMANDERR

80+ Bronze
Epic indirimlerinde ne almalıyım, hangi oyunlar daha mantıklı olur diye konular açmıştım ve sonunda karar verip aldım oyunları. Oyunlar: Cyberpunk 2077, Metro Exodus GOLD, Assassin's Creed Origins GOLD. Hepsi toplam (kuponla beraber) 115TL falan tuttu ki bu fiyat indirimsiz hali ile 900TL falandı. Nasıl sizce, iyi yapmış mıyım?

Yaz tatilinde bunları da listeme ekledim oynamak için. CP 2077 zaten kendi başına ayrı bir oyun ama diğer oyunlardan önce oynamam gereken birkaç oyun var (aynı oyunların serileri). Mesela Metro Last Light Redux oynayacağım sonra Exodus'a geçeceğim. AC Origins tek başına bir hikayeye mi sahip yoksa ondan önce oynamam gereken bir AC oyunu var mı?
Güzel fiyat

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,166
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Epic indirimlerinde ne almalıyım, hangi oyunlar daha mantıklı olur diye konular açmıştım ve sonunda karar verip aldım oyunları. Oyunlar: Cyberpunk 2077, Metro Exodus GOLD, Assassin's Creed Origins GOLD. Hepsi toplam (kuponla beraber) 115TL falan tuttu ki bu fiyat indirimsiz hali ile 900TL falandı. Nasıl sizce, iyi yapmış mıyım?

Yaz tatilinde bunları da listeme ekledim oynamak için. CP 2077 zaten kendi başına ayrı bir oyun ama diğer oyunlardan önce oynamam gereken birkaç oyun var (aynı oyunların serileri). Mesela Metro Last Light Redux oynayacağım sonra Exodus'a geçeceğim. AC Origins tek başına bir hikayeye mi sahip yoksa ondan önce oynamam gereken bir AC oyunu var mı?
AC Origins alman iyi olmuş. AC Origins oynamadan Odyssey ve Valhalla oynamanın mantığı yok. Çünkü bu üçleme. Oyunlar birbirine hikayede bağlı.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
AC Origins alman iyi olmuş. AC Origins oynamadan Odyssey ve Valhalla oynamanın mantığı yok. Çünkü bu üçleme. Oyunlar birbirine hikayede bağlı.
Çok iyi oldu bunu öğrendiğim. Boşu boşuna üzülecektim ben de. Origins'ten sonra Odyssey sonra da Valhalla mı geliyor?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,166
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Çok iyi oldu bunu öğrendiğim. Boşu boşuna üzülecektim ben de. Origins'ten sonra Odyssey sonra da Valhalla mı geliyor?
Hikaye olarak bağlı değiller. Hepsi farklı oyun ve hikayeleri pek öne çıkmıyor. Dediğim gibi adam kesme oyunu ama zevkli olduğunu düşünüyorum.
Bağlı olduğu yerler makineye girip geçmişe girdiği anlar. Yani hey adamım bugün Yunanistana gidiyoruz hey adamım bugün İngiltereye gidiyoruz yerleri anibus yerleri bağlı. Yoksa birbirileri ile hiç alakası yok oyunların.

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Hikaye olarak bağlı değiller. Hepsi farklı oyun ve hikayeleri pek öne çıkmıyor. Dediğim gibi adam kesme oyunu ama zevkli olduğunu düşünüyorum.
Bağlı olduğu yerler makineye girip geçmişe girdiği anlar. Yani hey adamım bugün Yunanistana gidiyoruz hey adamım bugün İngiltereye gidiyoruz yerleri anibus yerleri bağlı. Yoksa birbirileri ile hiç alakası yok oyunların.
Biri başka, diğeri başka diyor... İnternette de net bir şey bulamadım. Neyse, oynayıp göreceğiz artık. Sonraki indirim döneminde de Odyssey alıp kendim öğrenmiş olurum. Teşekkürler herkese.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,166
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Oyunu oynamayanlara kulak verme. 3 oyunda birbirine bağlı.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Top Bottom