Neler Yeni

🔥İndirim Epic İndirimlerinden bunları aldım.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Listen gayet güzel hayırlı olsun. Bizim için hem epic hem steam gayet güzel indirimler yaptılar bende aklımda ki oyunları aldım güzel oldu, RDR2 vardı ama 1 tane daha aldım fifa22 forza4 gta5 gibi 4 tane büyük oyunla da kütüphanemi zenginleştirdim, benim için çok verimli bir indirim dönemi oldu :)

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Epic indirimlerinde ne almalıyım, hangi oyunlar daha mantıklı olur diye konular açmıştım ve sonunda karar verip aldım oyunları. Oyunlar: Cyberpunk 2077, Metro Exodus GOLD, Assassin's Creed Origins GOLD. Hepsi toplam (kuponla beraber) 115TL falan tuttu ki bu fiyat indirimsiz hali ile 900TL falandı. Nasıl sizce, iyi yapmış mıyım?

Yaz tatilinde bunları da listeme ekledim oynamak için. CP 2077 zaten kendi başına ayrı bir oyun ama diğer oyunlardan önce oynamam gereken birkaç oyun var (aynı oyunların serileri). Mesela Metro Last Light Redux oynayacağım sonra Exodus'a geçeceğim. AC Origins tek başına bir hikayeye mi sahip yoksa ondan önce oynamam gereken bir AC oyunu var mı?
Origins yeni AC serisinin ilk oyunu gibi bir şey. 2. oyun Odyssey 3. oyun Valhalla.

Top Bottom