Evet ona dikkat ederek oluşturdum hala daha eklemeler yapıyorum. İnside, beat cop,far lone sails, brothers a tale of two sons,unbound worlds apart,seen ekledim :D
80 saat falan
1688422531
Control (Disco Elysium ile beraber bir paket var onu al ucuza geliyor)
Batman Arkham Collection
İnside
Limbo
Metro Serisi
Sniper Elite 4-5 (Birini seç)
Israrcıyım rdr2 alın. 380 tl şuan şu sepette 475 tl yani rdr2 aldıktan sonra 100 tl daha kalıyor onulada control 52 tl + batman arkham collection 15 tl + inside 13 tl + limbo 6 tl + witcher 2 5 tl + metro last light 5 tl. Çok daha iyi bir paket olur bu haliyle "BENCE". Eğer illa rdr2 almayacağım...
Yavaş açılıyor ve çok detaylı. Yeni başlayan bir oyuncuda ana görev-yan görev farkı oturmadığı için herşeyi zorunluluk gibi yapmaya çalışırsınız ve çok sıkılırsınız oyundan.
İlk defa hikayeli oyun oynayacaksan rdr2 ağır gelir ama bence rdr2 alman lazım. RDR 2 al bir süre beklet kütüphanede git gamepass al 6 ay boyunca 4-5 hikayeli oyun oynarsın sonra RDR 2 oynarsın.
Sekiro alma 2 saat dayanabildim olan parama oldu. Eğer zor oyun seviyorsan alınabilir. Birkaç önerim var: cuphead+metro serisi+final fantasy 15+mafia definitive edition
Şuanda rahatça oynanılabilir ve daha çok eğlendirecek birçok oyun var (Metro exodus,Doom eternal,Cod serisi gibi). Ama tarihin en iyi fps oyununun Half Life 2 olduğunu bende kabul ediyorum ama şuanda rahatça oynanılabilecek bir oyun değil bence.