Arama sonuçları: *

1. Hasanst

Yaz İndirimleri Bu Kadar Yetermi

Evet ona dikkat ederek oluşturdum hala daha eklemeler yapıyorum. İnside, beat cop,far lone sails, brothers a tale of two sons,unbound worlds apart,seen ekledim :D
  2. Hasanst

STEAM FP SEPET OYUN ÖNERİSİ

hocam o oyunlar toplam 11 değil 3 k yapıyor onu soruyorum ? 1688503800 pardon diğer ekleri görmedim :D
  3. Hasanst

3k olması lazım
  4. Hasanst

11k mı ? nasıl oluyor bu ?
  5. Hasanst

hayır vaz geçme dediklerim
  6. Hasanst

80 saat falan 1688422531 Control (Disco Elysium ile beraber bir paket var onu al ucuza geliyor) Batman Arkham Collection İnside Limbo Metro Serisi Sniper Elite 4-5 (Birini seç)
  7. Hasanst

Sepet bu halde şuan https://steamcommunity.com/id/hasansaidtamer/ Buda hesap linkim kütüphanedeki oyunlara burdan bakabilirsiniz
  8. Hasanst

Sizde haklısınız. Bu ekonomide oyun önerirken bile içim cız ediyor.
  9. Hasanst

Israrcıyım rdr2 alın. 380 tl şuan şu sepette 475 tl yani rdr2 aldıktan sonra 100 tl daha kalıyor onulada control 52 tl + batman arkham collection 15 tl + inside 13 tl + limbo 6 tl + witcher 2 5 tl + metro last light 5 tl. Çok daha iyi bir paket olur bu haliyle "BENCE". Eğer illa rdr2 almayacağım...
  10. Hasanst

Steam indirimi oyun tavsiyesi ? RDR 2 vs BANNERLORD

Yavaş açılıyor ve çok detaylı. Yeni başlayan bir oyuncuda ana görev-yan görev farkı oturmadığı için herşeyi zorunluluk gibi yapmaya çalışırsınız ve çok sıkılırsınız oyundan.
  11. Hasanst

Steam indirimi oyun tavsiyesi ? RDR 2 vs BANNERLORD

İlk defa hikayeli oyun oynayacaksan rdr2 ağır gelir ama bence rdr2 alman lazım. RDR 2 al bir süre beklet kütüphanede git gamepass al 6 ay boyunca 4-5 hikayeli oyun oynarsın sonra RDR 2 oynarsın.
  12. Hasanst

Steam 210 TL'ye kadar oyun önerisi var mı?

https://etail.com.tr/god-of-war-19?tracking=geekolik Steam kodu olarak veriyorlar
  13. Hasanst

Steam Oyun önerisi Bekliyorum :)

Sekiro alma 2 saat dayanabildim olan parama oldu. Eğer zor oyun seviyorsan alınabilir. Birkaç önerim var: cuphead+metro serisi+final fantasy 15+mafia definitive edition
  14. Hasanst

VALVE COMPLETE PACK 48,72₺!

Şuanda rahatça oynanılabilir ve daha çok eğlendirecek birçok oyun var (Metro exodus,Doom eternal,Cod serisi gibi). Ama tarihin en iyi fps oyununun Half Life 2 olduğunu bende kabul ediyorum ama şuanda rahatça oynanılabilecek bir oyun değil bence.
  15. Hasanst

VALVE COMPLETE PACK 48,72₺!

Portal serisi ve left 4 dead serisi dışında oynanılabilir oyunlar yok 1688203532 Şuanda oynanılabilir en iyi fps oyunu değil
  16. Hasanst

Steam 210 TL'ye kadar oyun önerisi var mı?

direkt god of war başka bir oyun öneren kimseyi dinlemeyin
  17. Hasanst

Asasain origins ve odisey alınır mı?

çok tekrar eden sıkıcı oyunlar odysseye 20 saat dayanabildim
Top Bottom