phopshen
80+ Bronze
Yine alınır mı?Bende var bütün seri. Baya bi kar etmiştim diye hatırlıyorum. Çok önceden almıştım.
Yine alınır mı?Bende var bütün seri. Baya bi kar etmiştim diye hatırlıyorum. Çok önceden almıştım.
Oyun zam yemiş, ben olsam almazdım şuan. Baktım oyunların kartlarına en düşüğü 85krş. En ucuz oyunda 6 lira. Kar yapmak için parlak kart düşmesi lazım o da çok zor. Şuan alınmaz bence. Ama yinede bi şansını denemek istersen bir tanesini alıp deneyebilirsin. Kar yapacağını sanmam ama.Yine alınır mı?
Hiç bulaşmiyim teşekkür ederimOyun zam yemiş, ben olsam almazdım şuan. Baktım oyunların kartlarına en düşüğü 85krş. En ucuz oyunda 6 lira. Kar yapmak için parlak kart düşmesi lazım o da çok zor. Şuan alınmaz bence. Ama yinede bi şansını denemek istersen bir tanesini alıp deneyebilirsin. Kar yapacağını sanmam ama.
Görsellerde bi sorun olmuş üç fotoğraftan ikisi aynı, sepet toplamı fazla geliyor. Oyunların bir kısmı atılmamış.Selam dostlar sepetimde şu an bu oyunlar var sizce bu olmazsa olmaz dediğiniz oyunlar yada bunu alma dediğiniz şeyler varmı ( RDR2 demeyin lütfenn 1 oyuna o kadar para vermek istemiyorum )
Şu ana kadar bunlar eklendi
hayır vaz geçme dediklerimbunlar vazgeç dediklerinmi
ya ne alnatıyon abi be abla be yaa
Metro 2033 ve exodus gold edition.Selam dostlar sepetimde şu an bu oyunlar var sizce bu olmazsa olmaz dediğiniz oyunlar yada bunu alma dediğiniz şeyler varmı ( RDR2 demeyin lütfenn 1 oyuna o kadar para vermek istemiyorum )
Sepet güzel de siz kendi sevdiğiniz türe göre sepetinizi yapın derim. Herkes RDR 2 diye diretmiş ama bence o kadar paraya başka çeşitli türlerde oyunlar alsanız bence daha iyi olur.Dostlar en durum bu ama daha fazla düşremiyorumm RDR2 de eklenince biraz tuzlu oluyor sepetteki hiçbir oyunu daha önce oynamadım bunu alma oynanmaz sıkıcı veya değmez dediğiniz oyunlar hangiler veya varmı
Bu liste de gayet güzel bence fiyatlar zam yememiş eski ve uygun fiyattan satılan hepsi kaliteli olan oyunlar.Alıntıyı görüntüle
Sepet bu halde şuan
https://steamcommunity.com/id/hasansaidtamer/ Buda hesap linkim kütüphanedeki oyunlara burdan bakabilirsiniz
Diğer iki metro oyunu nerde?Selam dostlar sepetimde şu an bu oyunlar var sizce bu olmazsa olmaz dediğiniz oyunlar yada bunu alma dediğiniz şeyler varmı ( RDR2 demeyin lütfenn 1 oyuna o kadar para vermek istemiyorum )
Evet ona dikkat ederek oluşturdum hala daha eklemeler yapıyorum. İnside, beat cop,far lone sails, brothers a tale of two sons,unbound worlds apart,seen ekledimSepet güzel de siz kendi sevdiğiniz türe göre sepetinizi yapın derim. Herkes RDR 2 diye diretmiş ama bence o kadar paraya başka çeşitli türlerde oyunlar alsanız bence daha iyi olur.
Bu liste de gayet güzel bence fiyatlar zam yememiş eski ve uygun fiyattan satılan hepsi kaliteli olan oyunlar.