Neler Yeni

Yaz İndirimleri Bu Kadar Yetermi

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Siz neler aldınız bu indirimde ?
1688421023929.png

Sepet bu halde şuan
https://steamcommunity.com/id/hasansaidtamer/ Buda hesap linkim kütüphanedeki oyunlara burdan bakabilirsiniz

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Furkan Görür
aldığın oyunlara koyacağın parayı 1 rdr2 ye koysan oynayacağın saati 50ye katlarsın. 450tlye aldıgın oyunlar çok kötü ve eski

Verkasha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Enes Yiğit
aldığın oyunlara koyacağın parayı 1 rdr2 ye koysan oynayacağın saati 50ye katlarsın. 450tlye aldıgın oyunlar çok kötü ve eski
Zaten en güzel olanlar hep eskiler değilmiydi be dostum :kizginpeepo::kizginpeepo:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Sepet bu halde şuan
https://steamcommunity.com/id/hasansaidtamer/ Buda hesap linkim kütüphanedeki oyunlara burdan bakabilirsiniz
Bence final fantasy ve v rising yerine başka alternatifler düşünülebilirinir ama sizin zevkinize kalmış

Verkasha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Enes Yiğit
Dostlar rdr2 yi ekledim diyelim bütçeyi 500 ü geçirmek istemiyorum onun için hangi oyunlardan vazgeçmeliyim vede rdr2 story mod'da oyun süresi ne kadar ?

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Dostlar rdr2 yi ekledim diyelim bütçeyi 500 ü geçirmek istemiyorum onun için hangi oyunlardan vazgeçmeliyim vede rdr2 story mod'da oyun süresi ne kadar ?
80 saat falan

Control (Disco Elysium ile beraber bir paket var onu al ucuza geliyor)
Batman Arkham Collection
İnside
Limbo
Metro Serisi
Sniper Elite 4-5 (Birini seç)

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,487
İsim
Emre
Discord
necromancerr
RDR2 Güzel ve çok başarılı bir oyun fakat beni bir süre sonra sıkacağını düşünüyorum vede oynanış süreri bakımında ( süreleri kaba hesaplanma için rastgele veriyorum ) 10x saat oyun için 380 liramı - yoksa 100x saat oyun için 380 liramı tabi param bol olsa bende isterim almak bana göre kur düzenlenirse 1.5-2 katına çıkacak ama malum tr

onu gördümde elysum paketinin ne artısı var pek anlamadım :D
ben şahsen bazı görevleri yapmamama rağmen 80 saatte bitirdim oyunu öyle diyim mafia definitive koyabilirsin sağlam oyun online gerilim ararsan dbd olabilir 67 tl şuanda batman üçleme paketine bakabilirsin 15 TL'ye almıştım ben

Verkasha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Enes Yiğit

ynsmr_cgn

80+
Bende yararlanayım buradan. Herkes rdr2 diyo ama bende var 100lirayken almıştım. 21 saat oynadım 3.bölüme kadar geldim -oyun güzel ama aşırı yavaş- yan görevlere ve etrafı gezmeye çok vakit harcadığımdan mıdır nedir bilmem ama sıkıldım oyundan. Oynayanlar söylesin bi ileride açılıyor mu ona göre bir daha denicem.

Oyun önerecek olursam:
1-Cyberpunk 2077(Zam geldi mi bilmiyorum): Aşırı iyi oyun beni çok sardı, 2 veya 3 son kaldı bitirmediğim onlarıda ileride tekrar oynayıp yapacam.
2-The Walking Dead Definitive Edition: Bütün sezonları + michonne oyununu yenilenmiş haliyle kapsıyor. Oynamadıysan kesinlikle öneririm.
3-Alien Isolation: Korku seviyosan kesinlike öneririm. Bu oyuna giriyorsun en zorda oynuyorsun keyfine bakıyorsun, veya bakmaya çalışıyorsun.
4-Mafia Serisi: 1 ve 2. oyunları oynadım, 1 bir tık daha güzel olsada -remake sürümü için- iki oyunda güzel. 3. oyuna herkes kötü dediği için hiç bakmadım ona yorum yapamayacağım.

Bu oyunları öneririm.
edit: cyberpunk zam yemiş :(

phopshen

80+ Bronze
80 saat falan

Control (Disco Elysium ile beraber bir paket var onu al ucuza geliyor)
Batman Arkham Collection
İnside
Limbo
Metro Serisi
Sniper Elite 4-5 (Birini seç)
sniper elite 3 de güzel

Konu dışı ama zup serisi oyunları alınır mı? Kartları parasını çıkarıyor herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,445
Üyeler
163,498
Son üye
ofeny78
Top Bottom