LogiMess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
yapma yaBazı oyunlar sende olduğu için fiyattan düşüyor.
yapma yaBazı oyunlar sende olduğu için fiyattan düşüyor.
Portal serisi ve left 4 dead serisi dışında oynanılabilir oyunlar yokBen görmemiştim almayan varsa alsın.
Link: https://store.steampowered.com/bundle/232/Valve_Complete_Pack/
Detaylar:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Şuanda oynanılabilir en iyi fps oyunu değilHalf Life 2'nin PC'de ki en iyi FPS olması dışında sorun yok kesinlikle :d
Half Life geç tanıştım 3 defa bitirdim çok kısa süre içerisinde. Hiçbir zaman da grafik modu vs kurmadım hâlâ taş gibiler. Half Life bitirdikten sonra daha çok hl istiyor canın çok fazla da fan yapımı modları var. Cs diyorsan evet oynanıkabilir değil ancak cs source öyle değil şu anki cs go'nun altyapısı bu oyun 1-2 ay önce 30-40 saat oynadım sonradan da taşınma vs olduğundan bırakmıştım hâlâ oynanabilir. L4d1, l4d2'nin altyapısı ; gta vice city, Gta sa'nın altyapısı ; cs source, csgo'nun altyapısı.Portal serisi ve left 4 dead serisi dışında oynanılabilir oyunlar yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuanda oynanılabilir en iyi fps oyunu değil
Şuanda rahatça oynanılabilir ve daha çok eğlendirecek birçok oyun var (Metro exodus,Doom eternal,Cod serisi gibi). Ama tarihin en iyi fps oyununun Half Life 2 olduğunu bende kabul ediyorum ama şuanda rahatça oynanılabilecek bir oyun değil bence.Half Life geç tanıştım 3 defa bitirdim çok kısa süre içerisinde. Hiçbir zaman da grafik modu vs kurmadım hâlâ taş gibiler. Half Life bitirdikten sonra daha çok hl istiyor canın çok fazla da fan yapımı modları var. Cs diyorsan evet oynanıkabilir değil ancak cs source öyle değil şu anki cs go'nun altyapısı bu oyun 1-2 ay önce 30-40 saat oynadım sonradan da taşınma vs olduğundan bırakmıştım hâlâ oynanabilir. L4d1, l4d2'nin altyapısı ; gta vice city, Gta sa'nın altyapısı ; cs source, csgo'nun altyapısı.
Doom hariç yazdıklarını oynadım sömürdüm hatta metro serisi en sevdiğim seri. Yeni nesil oyunların da optimizasyon sorunları var. Metro Exodus'da karşıma birkaç defa bug çıktı ama Lasst Light ve 2033'te hiç çıkmadı. Yeni nesil oyunlar da ayrı sıkıntı. Eski oyunların da çoğu düzgün çalışmıyor mesela ac serisi ilk oyunları korsanda daha iyi. Hl2'de daha hiç sorun yaşamadımŞuanda rahatça oynanılabilir ve daha çok eğlendirecek birçok oyun var (Metro exodus,Doom eternal,Cod serisi gibi). Ama tarihin en iyi fps oyununun Half Life 2 olduğunu bende kabul ediyorum ama şuanda rahatça oynanılabilecek bir oyun değil bence.
L4d portal ve half life oynanmıyor mu halaOynanıyor mu bunlar ?