Neler Yeni

VALVE COMPLETE PACK 48,72₺!

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Portal serisi ve left 4 dead serisi dışında oynanılabilir oyunlar yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Half Life 2'nin PC'de ki en iyi FPS olması dışında sorun yok kesinlikle :d
Şuanda oynanılabilir en iyi fps oyunu değil

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Portal serisi ve left 4 dead serisi dışında oynanılabilir oyunlar yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanda oynanılabilir en iyi fps oyunu değil
Half Life geç tanıştım 3 defa bitirdim çok kısa süre içerisinde. Hiçbir zaman da grafik modu vs kurmadım hâlâ taş gibiler. Half Life bitirdikten sonra daha çok hl istiyor canın çok fazla da fan yapımı modları var. Cs diyorsan evet oynanıkabilir değil ancak cs source öyle değil şu anki cs go'nun altyapısı bu oyun 1-2 ay önce 30-40 saat oynadım sonradan da taşınma vs olduğundan bırakmıştım hâlâ oynanabilir. L4d1, l4d2'nin altyapısı ; gta vice city, Gta sa'nın altyapısı ; cs source, csgo'nun altyapısı.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Half Life geç tanıştım 3 defa bitirdim çok kısa süre içerisinde. Hiçbir zaman da grafik modu vs kurmadım hâlâ taş gibiler. Half Life bitirdikten sonra daha çok hl istiyor canın çok fazla da fan yapımı modları var. Cs diyorsan evet oynanıkabilir değil ancak cs source öyle değil şu anki cs go'nun altyapısı bu oyun 1-2 ay önce 30-40 saat oynadım sonradan da taşınma vs olduğundan bırakmıştım hâlâ oynanabilir. L4d1, l4d2'nin altyapısı ; gta vice city, Gta sa'nın altyapısı ; cs source, csgo'nun altyapısı.
Şuanda rahatça oynanılabilir ve daha çok eğlendirecek birçok oyun var (Metro exodus,Doom eternal,Cod serisi gibi). Ama tarihin en iyi fps oyununun Half Life 2 olduğunu bende kabul ediyorum ama şuanda rahatça oynanılabilecek bir oyun değil bence.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Şuanda rahatça oynanılabilir ve daha çok eğlendirecek birçok oyun var (Metro exodus,Doom eternal,Cod serisi gibi). Ama tarihin en iyi fps oyununun Half Life 2 olduğunu bende kabul ediyorum ama şuanda rahatça oynanılabilecek bir oyun değil bence.
Doom hariç yazdıklarını oynadım sömürdüm hatta metro serisi en sevdiğim seri. Yeni nesil oyunların da optimizasyon sorunları var. Metro Exodus'da karşıma birkaç defa bug çıktı ama Lasst Light ve 2033'te hiç çıkmadı. Yeni nesil oyunlar da ayrı sıkıntı. Eski oyunların da çoğu düzgün çalışmıyor mesela ac serisi ilk oyunları korsanda daha iyi. Hl2'de daha hiç sorun yaşamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,449
Üyeler
163,499
Son üye
rcmedya
Top Bottom