Arama sonuçları: *

1. H

Steam Kış İndirimleri İçin Online Oyun Önerileri

öneri için sağol ama genelde tek oynuyorum call of duty falan bakınıyorum bf1 yerine zaten bf1 amazon prime ile beleş verilmiş o yüzden listeden çıkardım
  2. H

olur bf serisi daha önce oynamadığım için bilmiyordum dediğin gibi bf5 bakayım hile hurda muhabbeti yoktur umarım bf5 te
  3. H

Kış indirimleri bitmeden genelde yalnız oynayabileceğim online oyunlar almak istiyorum, farklılıklara açığım önerilerinizi bekliyorum; şuan için sepetimde NARAKA: BLADEPOINT ve BF1 var
  4. H

Red Dead Redemption 2 alınır mı?

evet geliyor ama sadece rdr online olarak satılan halini alırsanız yarı yarıya fiyat düşer,
  5. H

Red Dead Redemption 2 alınır mı?

Size RDR2 hakkında pek bahsedilmeyen bir alternatifi aktarayım, eğer geçmişte oyunun hikayesini bilip oynadıysanız RDR2 online ayrıca satılmaktadır. Ben en son indirimler ile 75 liraya aldım. Hikayesini bildiğim oyuna boşuna fazladan 75 lira daha vermeye gerek duymadım.
  6. H

STAR WARS BF2 beleş oyunu alamadım

Merhaba sevgili Oyuncumuz, Epic Games destek ekibinden Katarina. Tek isteğim seni en doğru şekilde bilgilendirmek ve bu nedenle buradayım. İlk olarak mağazamıza gösterdiğin ilgi için sana teşekkür etmek istiyorum. Epic Games Launcher üzerinden "STAR WARS™ serisi ile alakalı olarak oyunu...
  7. H

aynen destek birimine yazdım inşallah çözerler sağolun
  8. H

epic gamesten aldım zaten ama zorunlu olarak origins bağlıyor 1610657246 oyunu iade edip geri alamaz mıyız bir çözüm olmalı ya
  9. H

Arkadaşlar merhabalar, beleş oyunu almayı beceremeyen tek kişi olmalıyım, epic gamesten oyunu aldım origins hesabına bağladım ama bağladığım hesap benim değildi, hesap benim olmadığı gibi hiçbir şekilde erişme şansımda yok, şimdi kendi origins hesabıma bağlamak istiyorum ama izin vermiyor çözümü...
Top Bottom