Neler Yeni

Red Dead Redemption 2 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Size RDR2 hakkında pek bahsedilmeyen bir alternatifi aktarayım, eğer geçmişte oyunun hikayesini bilip oynadıysanız RDR2 online ayrıca satılmaktadır. Ben en son indirimler ile 75 liraya aldım. Hikayesini bildiğim oyuna boşuna fazladan 75 lira daha vermeye gerek duymadım.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Zombi oyunları çok banal değil mi? Sıradan. Yani ne kadar iyi olabilir?
Çatıdan çatıya atlamak ve çeşit çeşit yakın dövüş silahıyla zombi öldürmeyi ve aynı zamanda güzel denilebilecek hikayeyi oynamayı istersen alabilirsin. Ayrıca oyunun the following adında dlc si bulunuyor bu dlc neredeyse oyunun kendi hikayesi ve çeşitliliği kadar büyük.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ferit Yılmaz
Red Dead Redemption oynamadım ama oynayan arkadaşlarım tavsiye ediyor. Çok beğenilnişm

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Size RDR2 hakkında pek bahsedilmeyen bir alternatifi aktarayım, eğer geçmişte oyunun hikayesini bilip oynadıysanız RDR2 online ayrıca satılmaktadır. Ben en son indirimler ile 75 liraya aldım. Hikayesini bildiğim oyuna boşuna fazladan 75 lira daha vermeye gerek duymadım.
hocam hortlatıyorum özür dilerim ama epic gamesten rdr2 alırsam 150 liraya içinde online geliyor mu?

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Red Dead Redemption alınır mı?
fastPay sayesinde ilk defa bir oyun platformuna 120 TL yükledim. Normalde 18 yaş altında iken böyle bir şey benim için imkansız.
120 TL'ye en az 3 güzel oyun alabilirim.
Yoksa direkt Red Dead Redemption 2'mi almalıyım?
Anlamadım oyundan öyle bahsediliyor ki manyak gibi...

İkinci olarak Ultimate Edition'a 30 TL fazla verip almak daha mı mantıklı yoksa gereksiz mi? Bakın peşinen söyleyeyim. Eğer çok gerekli değilse söyleyin.
Ben olsam rdr2 alırdım online da eğlenceli olur

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Alma. Bitirdikten sonra oyun zevkin kaçıyor , başka oyunlar sana tat vermiyor :)

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Red Dead Redemption alınır mı?
fastPay sayesinde ilk defa bir oyun platformuna 120 TL yükledim. Normalde 18 yaş altında iken böyle bir şey benim için imkansız.
120 TL'ye en az 3 güzel oyun alabilirim.
Yoksa direkt Red Dead Redemption 2'mi almalıyım?
Anlamadım oyundan öyle bahsediliyor ki manyak gibi...

İkinci olarak Ultimate Edition'a 30 TL fazla verip almak daha mı mantıklı yoksa gereksiz mi? Bakın peşinen söyleyeyim. Eğer çok gerekli değilse söyleyin.
Süper oyun bence ama diğer alacağın 3 oyun ne

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
hocam hortlatıyorum özür dilerim ama epic gamesten rdr2 alırsam 150 liraya içinde online geliyor mu?
evet geliyor ama sadece rdr online olarak satılan halini alırsanız yarı yarıya fiyat düşer,

DeoNade

80+ Bronze
Canım kardeşim RDR2 öyle bir oyundur ki hikaye modundan çıkmaz istemezsin. Çevrimiçi modundan da çıkmak istemezsin..
3K saat var

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Canım kardeşim RDR2 öyle bir oyundur ki hikaye modundan çıkmaz istemezsin. Çevrimiçi modundan da çıkmak istemezsin..
3K saat var
Oyunu çoktan aldım da. Normal sürüm aldım. Umarım ultimate almadığıma pişman olmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,592
Üyeler
164,703
Son üye
maykilencilo
Top Bottom