Şimdi şöyle benim çevrim içi oyunlarla aram pek fazla yok. Ama tabi bu böyle sabit değildir. Benim kalıplarım istisnalarla yıkılabilir. MP cidden eğlenceli mi abi? Çünkü suçlu yakalamak at kıyafet yükseltmek çok banal ve basit değil mi?Görev yapiyorsun. Banka soygunu, suclulari yakalayıp serife teslim edip ödül felan topluyorsun. Atini kiyafetini vs.yukseltiyorsun.
Arkadaşlarla eğlenceli tabiŞimdi şöyle benim çevrim içi oyunlarla aram pek fazla yok. Ama tabi bu böyle sabit değildir. Benim kalıplarım istisnalarla yıkılabilir. MP cidden eğlenceli mi abi? Çünkü suçlu yakalamak at kıyafet yükseltmek çok banal ve basit değil mi?
Öncelikle yavaş oyunları sevmiyorsan sıkabilir seni. Açık dünya oyunlarından keyif alıyorsan, haritanın her yerini keşfetmeyi seviyorsan ve nispeten yavaş görevleri seviyorsan oyundan sıkılmazsın. Ben mesela görev yapmayıp atla geziyorum çok keyif veriyor. Görevleri de keyifli bu arada ama biraz yavaş kalıyor. Bir de ingilizcenin de iyi olması lazım görevleri anlaman için anlamadan da yapılıyor tabii ancak aldığın keyif azalır.Red Dead Redemption alınır mı?
fastPay sayesinde ilk defa bir oyun platformuna 120 TL yükledim. Normalde 18 yaş altında iken böyle bir şey benim için imkansız.
120 TL'ye en az 3 güzel oyun alabilirim.
Yoksa direkt Red Dead Redemption 2'mi almalıyım?
Anlamadım oyundan öyle bahsediliyor ki manyak gibi...
İkinci olarak Ultimate Edition'a 30 TL fazla verip almak daha mı mantıklı yoksa gereksiz mi? Bakın peşinen söyleyeyim. Eğer çok gerekli değilse söyleyin.
Arkadaşım yoksa? Yani bu online kendi arkadaş grubu için mi?Arkadaşlarla eğlenceli tabi
Neyden keyif alıp almadığımı bilmiyorum ki. Ben de öyle bir sıkıntıyım işte.Öncelikle yavaş oyunları sevmiyorsan sıkabilir seni. Açık dünya oyunlarından keyif alıyorsan
Oyunun güzel bir Türkçe yaması bulunuyor.Öncelikle yavaş oyunları sevmiyorsan sıkabilir seni. Açık dünya oyunlarından keyif alıyorsan, haritanın her yerini keşfetmeyi seviyorsan ve nispeten yavaş görevleri seviyorsan oyundan sıkılmazsın. Ben mesela görev yapmayıp atla geziyorum çok keyif veriyor. Görevleri de keyifli bu arada ama biraz yavaş kalıyor. Bir de ingilizcenin de iyi olması lazım görevleri anlaman için anlamadan da yapılıyor tabii ancak aldığın keyif azalır.
Yalnız takilmayi seviyorsan bundan keyif aliyorsan yine alırsın. İlla ekiple görev yapilacak diye bisi yokm yalnizda yapabilirsin.Arkadaşım yoksa? Yani bu online kendi arkadaş grubu için mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyden keyif alıp almadığımı bilmiyorum ki. Ben de öyle bir sıkıntıyım işte.
Yalnızım ama başka çevrim içi oyuncularda olacak mı? Yani bu RDR2MP'nin bir herkese açık çevrim içi sunucusu var mı yoksa sadece arkadaşlar arası bir yerel sunucu mu var?Yalnız takilmayi seviyorsan bundan keyif aliyorsan yine alırsın. İlla ekiple görev yapilacak diye bisi yokm yalnizda yapabilirsin.
Başka oyuncularda varYalnızım ama başka çevrim içi oyuncularda olacak mı? Yani bu RDR2MP'nin bir herkese açık çevrim içi sunucusu var mı yoksa sadece arkadaşlar arası bir yerel sunucu mu var?
Çok oyunun yoksa hesabında, 1 tane oyun almak yerine 4-5 tane güzel bir oyun almayı tercih ederim.Red Dead Redemption alınır mı?
fastPay sayesinde ilk defa bir oyun platformuna 120 TL yükledim. Normalde 18 yaş altında iken böyle bir şey benim için imkansız.
120 TL'ye en az 3 güzel oyun alabilirim.
Yoksa direkt Red Dead Redemption 2'mi almalıyım?
Anlamadım oyundan öyle bahsediliyor ki manyak gibi...
İkinci olarak Ultimate Edition'a 30 TL fazla verip almak daha mı mantıklı yoksa gereksiz mi? Bakın peşinen söyleyeyim. Eğer çok gerekli değilse söyleyin.
17 oyun var 10'una para vermişimdir. Ben öyle sizin gibi oyun manyağı olan biri değilim. Yani oynamakla oynamamak arasında fark yok bende. Ama sırf dolu gözüksün diye de RDR2'ten vazgeçmek ne kadar doğru?Çok oyunun yoksa hesabında, 1 tane oyun almak yerine 4-5 tane güzel bir oyun almayı tercih ederim.
Pardon? Size yardımcı olmak için buradayımBen öyle sizin gibi oyun manyağı olan biri değilim.
RDR2 Hikayeli bir oyun bildiğin gibi, hikayeli oyunları oynamayı seviyorsan ben 4-5 tane hikayeli oyun alıp oynardım, çok fazla oynamıyorsan uzun bi süre götürür zaten seni. Ama illa rdr2 istiyosan al gitsin17 oyun var 10'una para vermişimdir. Yani oynamakla oynamamak arasında fark yok bende. Ama sırf dolu gözüksün diye de RDR2'ten vazgeçmek ne kadar doğru?
Bir şey demedim ki.Pardon? Size yardımcı olmak için buradayım