Neler Yeni

Red Dead Redemption 2 alınır mı?

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
koy gitsin kanka cidden akar oyun online oynamayacağım dersen ultimate sürüm almana gerek yok ama oynuyucam dersen çek onuda gitsin

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Görev yapiyorsun. Banka soygunu, suclulari yakalayıp serife teslim edip ödül felan topluyorsun. Atini kiyafetini vs.yukseltiyorsun.
Şimdi şöyle benim çevrim içi oyunlarla aram pek fazla yok. Ama tabi bu böyle sabit değildir. Benim kalıplarım istisnalarla yıkılabilir. MP cidden eğlenceli mi abi? Çünkü suçlu yakalamak at kıyafet yükseltmek çok banal ve basit değil mi?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Şimdi şöyle benim çevrim içi oyunlarla aram pek fazla yok. Ama tabi bu böyle sabit değildir. Benim kalıplarım istisnalarla yıkılabilir. MP cidden eğlenceli mi abi? Çünkü suçlu yakalamak at kıyafet yükseltmek çok banal ve basit değil mi?
Arkadaşlarla eğlenceli tabi

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Red Dead Redemption alınır mı?
fastPay sayesinde ilk defa bir oyun platformuna 120 TL yükledim. Normalde 18 yaş altında iken böyle bir şey benim için imkansız.
120 TL'ye en az 3 güzel oyun alabilirim.
Yoksa direkt Red Dead Redemption 2'mi almalıyım?
Anlamadım oyundan öyle bahsediliyor ki manyak gibi...

İkinci olarak Ultimate Edition'a 30 TL fazla verip almak daha mı mantıklı yoksa gereksiz mi? Bakın peşinen söyleyeyim. Eğer çok gerekli değilse söyleyin.
Öncelikle yavaş oyunları sevmiyorsan sıkabilir seni. Açık dünya oyunlarından keyif alıyorsan, haritanın her yerini keşfetmeyi seviyorsan ve nispeten yavaş görevleri seviyorsan oyundan sıkılmazsın. Ben mesela görev yapmayıp atla geziyorum çok keyif veriyor. Görevleri de keyifli bu arada ama biraz yavaş kalıyor. Bir de ingilizcenin de iyi olması lazım görevleri anlaman için anlamadan da yapılıyor tabii ancak aldığın keyif azalır.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Öncelikle yavaş oyunları sevmiyorsan sıkabilir seni. Açık dünya oyunlarından keyif alıyorsan, haritanın her yerini keşfetmeyi seviyorsan ve nispeten yavaş görevleri seviyorsan oyundan sıkılmazsın. Ben mesela görev yapmayıp atla geziyorum çok keyif veriyor. Görevleri de keyifli bu arada ama biraz yavaş kalıyor. Bir de ingilizcenin de iyi olması lazım görevleri anlaman için anlamadan da yapılıyor tabii ancak aldığın keyif azalır.
Oyunun güzel bir Türkçe yaması bulunuyor.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Arkadaşım yoksa? Yani bu online kendi arkadaş grubu için mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyden keyif alıp almadığımı bilmiyorum ki. Ben de öyle bir sıkıntıyım işte.
Yalnız takilmayi seviyorsan bundan keyif aliyorsan yine alırsın. İlla ekiple görev yapilacak diye bisi yokm yalnizda yapabilirsin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yalnız takilmayi seviyorsan bundan keyif aliyorsan yine alırsın. İlla ekiple görev yapilacak diye bisi yokm yalnizda yapabilirsin.
Yalnızım ama başka çevrim içi oyuncularda olacak mı? Yani bu RDR2MP'nin bir herkese açık çevrim içi sunucusu var mı yoksa sadece arkadaşlar arası bir yerel sunucu mu var?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
Steam
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Yalnızım ama başka çevrim içi oyuncularda olacak mı? Yani bu RDR2MP'nin bir herkese açık çevrim içi sunucusu var mı yoksa sadece arkadaşlar arası bir yerel sunucu mu var?
Başka oyuncularda var

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Red Dead Redemption alınır mı?
fastPay sayesinde ilk defa bir oyun platformuna 120 TL yükledim. Normalde 18 yaş altında iken böyle bir şey benim için imkansız.
120 TL'ye en az 3 güzel oyun alabilirim.
Yoksa direkt Red Dead Redemption 2'mi almalıyım?
Anlamadım oyundan öyle bahsediliyor ki manyak gibi...

İkinci olarak Ultimate Edition'a 30 TL fazla verip almak daha mı mantıklı yoksa gereksiz mi? Bakın peşinen söyleyeyim. Eğer çok gerekli değilse söyleyin.
Çok oyunun yoksa hesabında, 1 tane oyun almak yerine 4-5 tane güzel bir oyun almayı tercih ederim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Çok oyunun yoksa hesabında, 1 tane oyun almak yerine 4-5 tane güzel bir oyun almayı tercih ederim.
17 oyun var 10'una para vermişimdir. Ben öyle sizin gibi oyun manyağı olan biri değilim. Yani oynamakla oynamamak arasında fark yok bende. Ama sırf dolu gözüksün diye de RDR2'ten vazgeçmek ne kadar doğru?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ben öyle sizin gibi oyun manyağı olan biri değilim.
Pardon? :D Size yardımcı olmak için buradayım
17 oyun var 10'una para vermişimdir. Yani oynamakla oynamamak arasında fark yok bende. Ama sırf dolu gözüksün diye de RDR2'ten vazgeçmek ne kadar doğru?
RDR2 Hikayeli bir oyun bildiğin gibi, hikayeli oyunları oynamayı seviyorsan ben 4-5 tane hikayeli oyun alıp oynardım, çok fazla oynamıyorsan uzun bi süre götürür zaten seni. Ama illa rdr2 istiyosan al gitsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,910
Üyeler
164,747
Son üye
MrFebra
Top Bottom