Neler Yeni

STAR WARS BF2 beleş oyunu alamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Arkadaşlar merhabalar, beleş oyunu almayı beceremeyen tek kişi olmalıyım, epic gamesten oyunu aldım origins hesabına bağladım ama bağladığım hesap benim değildi, hesap benim olmadığı gibi hiçbir şekilde erişme şansımda yok, şimdi kendi origins hesabıma bağlamak istiyorum ama izin vermiyor çözümü nedir teşekkürler
1610656738720.png

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
boşver dayı eninde sonunda küçük hulk seni kesicek

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Arkadaşlar merhabalar, beleş oyunu almayı beceremeyen tek kişi olmalıyım, epic gamesten oyunu aldım origins hesabına bağladım ama bağladığım hesap benim değildi, hesap benim olmadığı gibi hiçbir şekilde erişme şansımda yok, şimdi kendi origins hesabıma bağlamak istiyorum ama izin vermiyor çözümü nedir teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
Bunun çözümü yok. Senin hesap bilgilerini öğrenip girmen lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
epic gamesten aldım zaten ama zorunlu olarak origins bağlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunu iade edip geri alamaz mıyız bir çözüm olmalı ya
Yeni hesap aç ona bağla.

Kumova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin Kumova
Alıntıyı görüntüle
Dostum epic games in herhangi bir yerde yardım sekmesi varsa oraya yaz Ama benden tavsiye yine de başka bi epic hesabı açıp oyunu tekrardan al

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Dostum epic games in herhangi bir yerde yardım sekmesi varsa oraya yaz Ama benden tavsiye yine de başka bi epic hesabı açıp oyunu tekrardan al
aynen destek birimine yazdım inşallah çözerler sağolun

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Merhaba sevgili Oyuncumuz,

Epic Games destek ekibinden Katarina. Tek isteğim seni en doğru şekilde bilgilendirmek ve bu nedenle buradayım.

İlk olarak mağazamıza gösterdiğin ilgi için sana teşekkür etmek istiyorum. Epic Games Launcher üzerinden "STAR WARS™ serisi ile alakalı olarak oyunu indirme veya ödeme sorunlarına yardımcı olabiliyorum.

Sana bu konuda yardımcı olabilmek isterdim fakat maalesef Epic Games destek ekibi hesabının Origin bağlantısını kaldıramaz. Bu sorununu çözmeye yönelik senden ricam aşağıdaki bağlantıya tıklayarak oyunun yayıncısı ''Electronic Arts'' destek ekibiyle iletişime geçmen:
- https://help.ea.com/en/

Epic Games oyuncu desteği olarak sana yardımcı olabileceğimiz herhangi bir sorunun veya başka soruların varsa, bize bildirmekten çekinme.

Sağlıklı ve güvenli günler,
Katarina

Conversation ID: 4771876
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam bir hayal kırıklığı madem öyle sırf beleş bir oyun için yeni epic games hesabı açıp, origin kullanmam bende o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,602
Üyeler
164,705
Son üye
Stephanim
Top Bottom