Arkadaşlar merhabalar, beleş oyunu almayı beceremeyen tek kişi olmalıyım, epic gamesten oyunu aldım origins hesabına bağladım ama bağladığım hesap benim değildi, hesap benim olmadığı gibi hiçbir şekilde erişme şansımda yok, şimdi kendi origins hesabıma bağlamak istiyorum ama izin vermiyor çözümü nedir teşekkürler
Arkadaşlar merhabalar, beleş oyunu almayı beceremeyen tek kişi olmalıyım, epic gamesten oyunu aldım origins hesabına bağladım ama bağladığım hesap benim değildi, hesap benim olmadığı gibi hiçbir şekilde erişme şansımda yok, şimdi kendi origins hesabıma bağlamak istiyorum ama izin vermiyor çözümü nedir teşekkürler Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar merhabalar, beleş oyunu almayı beceremeyen tek kişi olmalıyım, epic gamesten oyunu aldım origins hesabına bağladım ama bağladığım hesap benim değildi, hesap benim olmadığı gibi hiçbir şekilde erişme şansımda yok, şimdi kendi origins hesabıma bağlamak istiyorum ama izin vermiyor çözümü nedir teşekkürler Alıntıyı görüntüle
Epic Games destek ekibinden Katarina. Tek isteğim seni en doğru şekilde bilgilendirmek ve bu nedenle buradayım.
İlk olarak mağazamıza gösterdiğin ilgi için sana teşekkür etmek istiyorum. Epic Games Launcher üzerinden "STAR WARS™ serisi ile alakalı olarak oyunu indirme veya ödeme sorunlarına yardımcı olabiliyorum.
Sana bu konuda yardımcı olabilmek isterdim fakat maalesef Epic Games destek ekibi hesabının Origin bağlantısını kaldıramaz. Bu sorununu çözmeye yönelik senden ricam aşağıdaki bağlantıya tıklayarak oyunun yayıncısı ''Electronic Arts'' destek ekibiyle iletişime geçmen:
- https://help.ea.com/en/
Epic Games oyuncu desteği olarak sana yardımcı olabileceğimiz herhangi bir sorunun veya başka soruların varsa, bize bildirmekten çekinme.