Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

🔥İndirim Mortal Kombat 11 35 tl

Hocam 1 gamepass 300TL + gamepass 1 aylık
  2. KaptanMC

🔥İndirim (STEAM) Sons Of The Forest 235TL

Hocam eldin Ring'de Dolar olarak çok fark yok 3 dolar civarı ama TL olarak 100TL fark ediyor size kalmış yani 100TL için değer mi bilemem Ama Black Wukong Aşırı fark var Rusya/Çin/Hong Kong/Brezilya'da vs. 37-40 dolar civarı aşırı ucuza geliyor TR'de 60 dolar arada 20-23 Dolar fark var hatta...
  3. KaptanMC

Hocam Güney Asya ülkerinden al şuan güney asya USD'si ile 5.76 dolar yapıyor 197TL çerezzz
  4. KaptanMC

Onun yerine oyun almak İstediğimde gider Buff'ın çin versiyonu üzerinden satarım sonra onu TL'ye çeviririm sonra ister TL olarak cebe atarım istersemde direk çin yuanından Dolara çeviririm hemde aşırı düşük bir farkla çünkü çin yuanı/japon yeni/Kore Won'u gibi para birimleri ile değistirince...
  5. KaptanMC

Yok hocam insaflarına bağlı bir ara ben bir oyunu 5 saat falan oynamıştım nasıl olduysa iade aldılar😂 ama bir arada 1 saat oynadığım mirrors edge iade edeyim dedim onuda kabul etmedi -Moralleri güzel olunca alabiliyorlar malum Gabe Newell abi onları çok serbest bırakıyor o yüzden adamlar...
  6. KaptanMC

Hocam bana kalsa zaten bunu tavsiye etmem onun yerine Steam TL'iken türkler ve Yabancılar Steam TR'den TL ile ucuza oyun alıp Başkalarına dolar olarak dolar fiyatından biraz daha ucuza satıyorlardı şuan ise TR'de de dolar olduğu için Daha ucuz olan diğer ülkelerden alıp satıyorlar yani kısaca...
  7. KaptanMC

Hocam hediye iade ederseler sizin onaylamanız lazım yoksa olmuyor bir ara kuzenime oyun hediye ettim oynamayınca iade edim dedim ondan onay istedi vs.
  8. KaptanMC

ETS VE ATS Sosyal Medyada 36TL'diyolar Doğru mu?

Knk nasıl oluyordu 2'si paket halindemiydi yoksa 2'sinide sepete ekliyincemi oluyordu?
  9. KaptanMC

ETS VE ATS Sosyal Medyada 36TL'diyolar Doğru mu?

Sa beyler Euro Truck Simülatör ve America Euro Truck Oyunların Tanesi 2.52 Dolar Ama Sosyal medya'da 2'sini Sepete 1.5 Dolar mı ne gösteriyo Sepete ekledim ama Olmadı nasıl oluyor bilgisi olan var mı?
  10. KaptanMC

steam sepetim nasıl ?

Knk Dishonored Epic Bedava verdi bu yıl Belki Epic Kütüphanende Olabilir Kontrol et boşa Alma Varsa Yoksa Kesinlikle al Mükemmel bi oyun Ama ortalarda biraz Sıkar finale doğru tekrar sarıyo Not:Epic bakmadan almıştım oyunu 14-24tl'ye mi ne Sonradan epic bedava aldığımı fark ettim Sende pişman...
  11. KaptanMC

Watch Dogs Serisi (Sudan Ucuz)

Sa Beyler Watch Dogs Serisi Şuan TR %85 İndirimle NOT: 1-Watch Dogs 2'ye 18TL Daha Fazla Verip Deluxe Sürümü Alabilirsiniz (Tavsiye ediyorum) 2-Watch Dogs Serisi Fiyatlandırması Bozuk Bir Oyun Serisisidir daha doğrusu çoğu kişi bunu hata sanıyor ama doğrusu bazı oyunları ve Paketleri TR Özel...
Top Bottom