Neler Yeni

🔥İndirim (STEAM) Sons Of The Forest 235TL

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe

Ekler

• Screenshot_2024-10-30-13-23-50-170_com.gameship.jpg
    Screenshot_2024-10-30-13-23-50-170_com.gameship.jpg
    326.4 KB · Hit: 28

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan
He o konuyu diyorsanız 3 ay öncede bir şey aldım kimseden iade gelmedi böyle bir durumda site yardımcı oluyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üye olucam telefona kod gelmiyo

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan
Bende öyle bi sorun olmamıştı doğru yazdığınıza emin olun 0 kullanmadan yazın
Mevcut fiyatlandırma ile bi iki oyun için değmez gibi arada çok fazla fiyat oynamıyor hiç yoktan hesaptan alım yaparım steam puanda kasarım ama toplu oyun alımlarında iyi bir fiyat çıkartır

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Mevcut fiyatlandırma ile bi iki oyun için değmez gibi arada çok fazla fiyat oynamıyor hiç yoktan hesaptan alım yaparım steam puanda kasarım ama toplu oyun alımlarında iyi bir fiyat çıkartır
Dolar ile bir şey aldığın için işin içine komisyonda giriyor benim profilim iyi puanı iplemiyorum pek en iyisi burdan almak bence

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Hocam hediye iade ederseler sizin onaylamanız lazım yoksa olmuyor bir ara kuzenime oyun hediye ettim oynamayınca iade edim dedim ondan onay istedi vs.
Ettirmiyor evet birde 2 saati geçerse steam bile geri almaz oyunu :D

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan
Hocam hediye iade ederseler sizin onaylamanız lazım yoksa olmuyor bir ara kuzenime oyun hediye ettim oynamayınca iade edim dedim ondan onay istedi vs.
Ben bi ara etmiştim onay gerekmemişti o yüzden kafama takıldı

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam bana kalsa zaten bunu tavsiye etmem onun yerine Steam TL'iken türkler ve Yabancılar Steam TR'den TL ile ucuza oyun alıp Başkalarına dolar olarak dolar fiyatından biraz daha ucuza satıyorlardı şuan ise TR'de de dolar olduğu için Daha ucuz olan diğer ülkelerden alıp satıyorlar yani kısaca sizde onlar gibi ucuz olan ülkelerden alıp kullanabilirsiniz (hikayeli oyunlar için ama Yani CS gibi online oyunlarında ban yersiniz diye biliyorum)

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Hocam bana kalsa zaten bunu tavsiye etmem onun yerine Steam TL'iken türkler ve Yabancılar Steam TR'den TL ile ucuza oyun alıp Başkalarına dolar olarak dolar fiyatından biraz daha ucuza satıyorlardı şuan ise TR'de de dolar olduğu için Daha ucuz olan diğer ülkelerden alıp satıyorlar yani kısaca sizde onlar gibi ucuz olan ülkelerden alıp kullanabilirsiniz (hikayeli oyunlar için ama Yani CS gibi online oyunlarında ban yersiniz diye biliyorum)
Yok hocam bu sitede sizde para kazanabiliyorsunuz örnek skin sattınız 60usdlik biri last of us istedi ona oyunu attınız biraz fiyat farkı ile bakiyenizi de tl ye çevirmiş oluyorsunuz

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ettirmiyor evet birde 2 saati geçerse steam bile geri almaz oyunu :D
Yok hocam insaflarına bağlı bir ara ben bir oyunu 5 saat falan oynamıştım nasıl olduysa iade aldılar😂 ama bir arada 1 saat oynadığım mirrors edge iade edeyim dedim onuda kabul etmedi

-Moralleri güzel olunca alabiliyorlar malum Gabe Newell abi onları çok serbest bırakıyor o yüzden adamlar keyifine göre kabul ediyorlar eğer abartı değilse yani Ama sınırlı olunca 1 saati bile kabul etmiyorlar

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Yok hocam insaflarına bağlı bir ara ben bir oyunu 5 saat falan oynamıştım nasıl olduysa iade aldılar😂 ama bir arada 1 saat oynadığım mirrors edge iade edeyim dedim onuda kabul etmedi

-Moralleri güzel olunca alabiliyorlar malum Gabe Newell abi onları çok serbest bırakıyor o yüzden adamlar keyifine göre kabul ediyorlar eğer abartı değilse yani Ama sınırlı olunca 1 saati bile kabul etmiyorlar
Esnaf gibi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,416
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom